Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διγενής Κοσκινού: “Παραμείνατε εκκωφαντικά …άφωνοι!”

Διγενής Κοσκινού: “Παραμείνατε εκκωφαντικά …άφωνοι!”

0
Dodekanisos
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, εξέδωσε η διοίκηση του Διγενή. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:

“Η πανδημία κάλυψε για δύο περιόδους τη “γύμνια” και την ανικανότητά του Δήμου και της περιφέρειας στον τομέα του Αθλητισμού του τόπου μας.
Περιμέναμε φέτος κάποια αντίδραση, όπως έκαναν πολλοί Δήμαρχοι της χώρας μετά την επανεκκίνηση του μαζικού αθλητισμού από την πολιτεία, αλλά παραμείνατε εκκωφαντικά “άφωνοι”. Μάλλον χάσατε πια τη μαχητικότητά σας ή την εξαντλείτε με επικρίσεις στο facebook.
Εμείς, όμως, παραμένουμε στην πόλη, στο χωριό, στο νησί μας και οφείλουμε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για την κακή διαχείρισή σας.
 
Το γήπεδο Κοσκινού είναι το πρώτο γήπεδο στο νησί που τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας το 2004. Τα τελευταία χρόνια αντί να αντικατασταθεί, έχει αφεθεί στην απαξίωση, την εγκατάλειψη και στους ερασιτεχνικούς χειρισμούς των αρχών αυτού του τόπου.
Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία των αθλητών μας. Η ομάδα μας έχει ουκ ολίγους τραυματισμούς η οποίοι χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση όπως χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε τους αθλητές οι οποίοι πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου ήταν ΜΑΝΟ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ (ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ)
ΜΑΝΩΛΑΓΚΑΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
ΜΟΛΟΧΑΣ (ΡΗΞΗ ΑΧΙΛΕΙΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ)
και το τελευταίο συμβάν όπου ο 16 χρόνος ΠΑΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ να πρέπει το επόμενο διάστημα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
 
Η ασφάλεια των παιδιών στις ακαδημίες, των παικτών, προπονητών και παραγόντων των ομάδων, όπως και των θεατών δεν θα πρέπει να τίθεται εν κινδύνω, αφού είναι πιο σημαντική και από την εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο και ΄΄δυσφημεί΄΄ την περιοχή μας. Οι όποιες επιδιορθώσεις λύνουν μόνο προσωρινά το πρόβλημα, διότι επιβάλλεται ολοκληρωμένη λύση.
Οι παράγοντες και οι φίλοι της ομάδας προσπαθούν με νύχια και με δόντια, αφιερώνοντας χρόνο από τον προσωπικό τους χρόνο για την βελτίωση των εγκαταστάσεων. Γιατί για όλους αυτούς ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και όχι περιστασιακή ευχαρίστηση.
Όπως και αν προσπαθήσαμε να έρθουμε σε συνεννόηση με τους πολιτικούς του τόπου μας παρόλες τις δεσμεύσεις που πήραμε από αρκετούς το πρόβλημα μας παραμένει στα αζήτητα και η αδιαφορία όλο και μεγαλώνει.
 
Όσοι έχουν σταθεί δίπλα μας θα είμαστε δίπλα τους και σε όσους σφυρίζουν αδιάφορα θα είμαστε απέναντι τους.
Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος μας έχει εξυπηρετήσει πάρα πολλές ομάδες στο γήπεδο μας χωρίς να κλείσουμε την πόρτα σε κανέναν.
Αυτή την στιγμή μετράμε 150 αθλητές που απαρτίζουν όλα τα τμήματα μας από Κ6 έως τους Άνδρες και μιλάμε τουλάχιστον για 150 Οικογένειες.
Μάλλον έχει πολύ απλωμένο τραχανά η περιφέρεια και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και αυτό δείχνει το πως αντιμετωπίζει η Δημοτική αρχή τους πολίτες.
Στο τέλος της ημέρας, είναι εύκολο να κρίνουμε έναν αθλητή αλλά δύσκολο να καταλάβουμε τί θυσίες έχει κάνει για να τα καταφέρει.. ή πόσες θυσίες έκανε αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ..!!!
Ας του δώσουμε τα σωστά εφόδια και τις κατάλληλες συνθήκες για να έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας….”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments