Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Διγενής – Ευκλής 2 – 3 (pics)

Διγενής – Ευκλής 2 – 3 (pics)

0
4
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη σε φιλικό παιχνίδι σημείωσε σήμερα ο Ευκλής Σορωνής ο οποίος επικράτησε με 3 – 2 του Διγενή στο γήπεδο Κοσκινού. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Στο πρώτο η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή ήταν καλύτερη, ενώ στο δεύτερο ο Διγενής ήταν αυτός που είχε την υπεροχή. Στο 20’ ο Μπερετούλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0 – 1. Στο 33’ ο Φράγκος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0 – 2. Στο 35’ ο Παπασταμάτης έχασε πέναλτι (απόκρουσε ο τερματοφύλακας) και στο 39’ ο Μπερετούλης από τα έντεκα βήματα έκανε το 3 – 0. Στο 60’ και στο 70’ ο Μάνος διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανώλαγκας, Κυπριώτης, Καργάκος, Παπασταμάτης, Μάνος, Αττιτής, Παγκράτης, Χατζηνικόλας, Μπανγκουράς, Κυριαζής, Καρέλας (Έπαιξαν και οι Δοντάς, Μπάρδης, Μαργαρίτης, Μαρκάκης, Μαντικός, Σταματίου, Τσουρούτης, Αναγνώστου)
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Λαός, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος, Σαββάκης, Κούρλιος, Τσαγγαράκης, Σχοινάκης, Μπερετούλης, Μαριεττής, Φράγκος (Έπαιξαν και οι Διακοφιλιππής, Χατζηδημητρίου, Παπαστεργής, Μαριεττής Κ., Μαριέτος Γιώργος, Αγγελής, Άγγελος, Τομάζος, Μαγκανάς, Μαριέτος Μιχ. Και Γιακουμίδης)
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/b_katigoria/digenis_efklis/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments