Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διγενής – Διαγόρας 0 – 2 (pics)

Διγενής – Διαγόρας 0 – 2 (pics)

0
12
Dodekanisos

Πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στον σαφώς πιο έμπειρο Διαγόρα άφησε σήμερα στο γήπεδο Κοσκινού ο Διγενής. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2 – 0 όμως οι του Διγενή έδειξαν ότι θα είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Από την άλλη πλευρά οπ Διαγόρας έδειξε ότι δεν έχει φθάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο και θα πρέπει να περάσει και άλλος καιρός προκειμένου να βρει τον ρυθμό του.
Στο 60’ από σέντρα του Ιμεραλιλάϊ, ο Ζουρούδης άνοιξε το σκορ ( 0 – 1) και στο 80’ ο Επιφάνης με σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κυπριώτης, Ζαχαριάς, Πατρός, Μάνο, Αττιτής, Παγκράτης, Μαργαρίτης, Μπανγκουράς, Θαρρενός, Μαρκάκης (Έπαιξαν και οι Τσουρούτης, Σταματίου, Καλλιώρας, Τσουκάλης, Καραντάκης, Παπασταμάτης, Μαντικός, Αναγνώστου, Τριανταφύλλου, Καρελάς και Χατζηνικόλας)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Λαμάϊ, Αρφαράς, Γαμπιεράκης, Κουλούμπρης, Επιφάνης, Μαίλης, Ιμεραλιλάϊ, Μπαούρης, Ζουρούδης, Καστρουνής (Έπαιξαν και οι Σαλαμστράκης, Σαμολαδάς, Χατζηπέτρος, Παστρικός, Τριανταφυλλίδης, Παλάζης, Κυπριώτης, Κεφαλάκης και Κιόσκου)

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/digenis_diagoras/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments