Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΠΣΔ για τα περί Τουρκίας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΠΣΔ για τα περί Τουρκίας

0
Dodekanisos

Διευκρινιστική ανακοίνωση αναφορικά με την τοποθέτηση που είχε κάνει νωρίτερα σχετικά με το ότι ορισμένες ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα …της Τουρκίας, εξέδωσε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου κ Παναγιώτη Διακοφώτη με τους αγανακτισμένους παράγοντες των αθλητικών σωματείων, που δυσανασχετούν με την αποβολή τους από το πρωτάθλημα της εκάστοτε κατηγορίας της Δωδεκανήσου λόγω μη εγγραφής τους στο μητρώο, διευκρίνισαν ότι η αναφορά τους στη γείτονα χώρα, και μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν με το υπουργείο αθλητισμού , ήταν προϊόν αγανάκτησης που έχουν επέλθει λόγω της υποχρεωτικότητας και σχεδόν αντισυνταγματικής απόφασης τους υπουργείου για τη συμμετοχή τους ή όχι στο εκάστοτε πρωτάθλημα και ότι φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτελέσει γεγονός .
Μια διαδικασία αρκετά πολύπλοκη που δημιουργεί θέματα στην ομαλή λειτουργία των σωματείων . Η συμμετοχή στο μητρώο έπρεπε μα είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση.
Ο κύριος Διακοφωτης κατανοώντας την ταλαιπωρία και την αβεβαιότητα τους, διαβεβαίωσε ότι από τη Δευτέρα θα αναζητηθούν ουσιαστικές λύσεις για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments