Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διευρύνεται το δ.σ. του Ηρακλή

Διευρύνεται το δ.σ. του Ηρακλή

0
6
Dodekanisos

Διευρύνεται το διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλής Μαριτσών. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος. Ειδικότερα:
«Δύο νέα μέλη πλαισιώνουν το υπάρχον Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα μας πετύχει και φέτος τους στόχους που έθεσε .
Πρόκειται για τον κ. Άγα Παναγιώτη που στο παρελθόν διατέλεσε πρόεδρος της ομάδας και την κα. Βασιλώττου Δέσποινα που ορίστηκε ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και εκδηλώσεων . Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλό κουράγιο και δύναμη .
Το Δ.Σ. ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και για όσους θέλουν να διαφημιστούν στο γήπεδο μπορούν τηλεφωνικά στους αριθμούς 6955194978 – 6945634614 ή και προφορικά στα μέλη του Δ.Σ.
Επίσης για μια άλλη φορά ευχαριστεί και δημόσια :
Α. Τον χορηγό της ομάδας μας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ – ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΕΚΟ για σημαντική του οικονομική συμπαράσταση και όχι μόνο .
Β. Τον πολιτιστικό σύλλογο ΚΕΡΩΝΙΑΤΗ και τον πρόεδρο του ΚΑΣΕΚΑ ΛΑΖΑΡΟ για την αμέριστη στήριξη τους στην ομάδα του χωριού .
Γ. Τους φίλους της ομάδας ΜΑΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΠΑΜΠΑΚΑ ΣΩΤΗΡΗ για την υποστήριξη τους σε φαρμακευτικό υλικό .
Δ. Όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας για της διαρκεί υποστήριξη τους .
Τέλος με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους του εμπλεκόμενους φορείς να έχουμε ακόμη μια καλύτερη σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα και μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα . ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments