Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διεύρυνε το σερί ο Κλεάνθης!

Διεύρυνε το σερί ο Κλεάνθης!

0
kleanthis doksa1
Dodekanisos

Τέταρτη σερί νίκη για τον Κλεάνθη! Η ομάδα του Παραδεισίου κέρδισε άνετα στο γήπεδο της με 6 – 0 και τη Δόξα Ψίνθου, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερη κριτική μιας και το πρώτο ημίχρονο ήταν ήδη 5 – 0 για τους γηπεδούχους. Η επανάληψη ήταν απλά μια τυπική διαδικασία με τον προπονητή των γηπεδούχων Γιώργο Σταυριανό να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και κάποιους νεαρούς παίκτες. Μόλις στο 8’ ο Αντώνης Γεωργαλλής έκανε το 1 – 0 ενώ στο 15’ ο Αλεξανδρίδης διπλασίασε (2 – 0) τα τέρματα της ομάδας του. Στο 29’ ο Γεωργαλλής «βρήκε» και πάλι δίχτυα για το 3 – 0 και στο 40’ ο Πελέκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Στο 43’ ο Αλεξανδρίδης έκανε το 5 – 0 και στο 68’ ο Γεωργαλλής με πέναλτι που κέρδισε ίδιος (ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα) διαμόρφωσε το τελικό 6 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Μοσχάτος, Καραγιάννης). Στο 68’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δ. Ορφανός για εξύβριση του πρώτου «βοηθού».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Βαρέλης, Γιατσιάτσιος, Καρίκης (70′ Νίκανδρος), Γεωργάς (57′ Μπαγιολάρι), Πελέκης, Δαλκίδης, Σκόρπος (77′ Σορωνιάτης), Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου, Γεωργαλλής, Γιαννίκος
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Ορφανός Δ., Ορφανός Χ., Στελλάς, Χατζηνικόλας (47′ Κυριαζής), Λυριστής, Κωστομοίρης (70′ Φραντζής), Τσοπάνογλου, Μπάρδος, Κιόττου, Τσακίρης (85′ Καρίκης)

Μαρία Αναστασοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
kleanthis doksa2kleanthis doksa3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments