Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διεθνές τουρνουά στη Ρόδο

Διεθνές τουρνουά στη Ρόδο

0
logo_news12
Dodekanisos
Η Ένωση  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, ο Ροδιακός Οργανισμός Αγώνων Νήσων και ειδικοί συνεργάτες προγραμματίζουν να διοργανώσουν με στόχο να καθιερωθεί, διεθνές αναπτυξιακό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για μικρές ηλικίες (U17).
Οι συζητήσεις σχετικά με την διοργάνωση του τουρνουά αυτού ξεκίνησαν το καλοκαίρι αρχικά με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ ο οποίος συμφώνησε με το εγχείρημα όπως και όλους τους παράγοντες μια και υλοποιείται μια ιδέα, αυτή της διοργάνωσης ενός μεγάλου διεθνούς αναπτυξιακού ποδοσφαιρικού τουρνουά  που θα προσελκύσει κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη και θα συμβάλει και στην τοπική ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού και θα τονώσει την αγορά. Σχετική ενημέρωση έχει γίνει και στον Εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού, δημοτικό σύμβουλο κ Μπαράκα γενικά για την διοργάνωση και για την συμβολή του Δήμου Ρόδου.
Έχει ήδη προχώρηση η προετοιμασία και σύντομα θα υπάρξει και Οργανωτική Επιτροπή που θα χειριστεί όλα τα ζητήματα που αφορούν την καλή διεξαγωγή του Τουρνουά που έχει τον τίτλο  (RHODES INTERNATIONAL GOLD CUP 2011).
Η ΕΠΟ έδωσε την συγκατάθεση της για την διοργάνωση αυτή και ο κος Οικονομίδης δήλωσε την υποστήριξη του και ότι θα συμβάλει προκειμένου να συμμετάσχουν ομάδες επιπέδου από την Ελλάδα.
Από πλευράς ΕΠΣΔ υπεύθυνος έχει ορισθεί ο κος Μιχελαράκης ενώ ο ΡΟΑΝ έχει αναλάβει την γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη.
Με την φετινή διοργάνωση οι εμπλεκόμενοι ευελπιστούν σε μια πρώτη και αξιοπρεπή εμφάνιση στον χώρο των διεθνών τουρνουά προκειμένου να δοθεί καλλίτερη και ισχυρότερη συνεχεία ούτος ώστε να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται. Φυσικά στο τουρνουά καλούνται να πάρουν μαζικά μέρος και οι ομάδες της Δωδεκανήσου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments