Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διεθνές τουρνουά στη Ρόδο

Διεθνές τουρνουά στη Ρόδο

0
paidiko_podosfairo
Dodekanisos
Ο Ροδιακός Οργανισμός Αγώνων Νήσων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και οι ειδικοί συνεργάτες του αθλήματος Hellenic Sports Activities διοργανώνουν διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου με την ονομασία  “Rhodes International Gold Cup” από τις 20 έως 25 Ιουνίου στη Ρόδο.
Ο ΡΟΑΝ, ως οργανισμός εξειδικευμένος στην ανάληψη διεθνών διοργανώσεων, προετοιμασίας των αποστολών στις διοργανώσεις Αγώνων Νήσων, αλλά και οργάνωσης των προπονήσεων διεθνών ομάδων στη Ρόδο σε διάφορα αθλήματα, μέσω της προώθησης του αθλητικού τουρισμού και εκμεταλλευόμενος την πείρα αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτει, είναι ο πλέον αρμόδιος και κατάλληλος για τη διοργάνωση αυτή.
Το μεγάλου αυτό ατού της Ρόδου βοηθάει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού αλλά και του αθλητικού τουρισμού του νησιού.
Το αναπτυξιακό αυτό τουρνουά ποδοσφαίρου έχει ως στόχο την ανάπτυξη – προώθηση του αθλήματος αλλά και την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ενώ παράλληλα θα δώσει την δυνατότητα σε διαφορές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συναγωνιστούν σε ένα υγιές και υψηλού επιπέδου τουρνουά, στα πολλά και οργανωμένα γήπεδα της Ρόδου προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές για την μελλοντική συμμετοχή τους στις ανώτερες κατηγορίες. Η διεθνής διοργάνωση είναι βασισμένη σε πρότυπα μεγάλων διοργανώσεων της Ισπανίας και Ιταλίας.
Το τουρνουά “Rhodes International Gold Cup”, έχει ήδη θεσμοθετηθεί και θα διοργανώνεται κάθε χρόνο φέρνοντας στο ελληνικό νησί χιλιάδες νέους και νέες, αναβαθμίζοντας συνεχώς ότι προσφέρει έτσι ώστε να προσελκύει όλο και περισσότερες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Ακαδημίες των καλύτερων ελληνικών ομάδων καθώς και γνωστών ξένων. Η διαδικασία αυτή θα συμβάλει τόσο στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσο και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της Ρόδου.
Το τουρνουά θα προβληθεί στα τοπικά ΜΜΕ και στα αθλητικά sites, ενώ στην ουσία θα αποτελέσει ένα μεγάλο φεστιβάλ ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών αλλά με πολλή διασκέδαση και ψυχαγωγία για τα μελλοντικά αστέρια.
Οι κατηγορίες των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι για τα αγόρια οι εξής: U11 (2000-01), U13 (1998-99), U15 (1996-96), U17 (1994-95), ενώ για τα κορίτσια θα υπάρχει μια κατηγορία U17, U15, U13.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments