Αρχική Videos Διεγράφη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Διεγράφη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

0
Dodekanisos

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το επεισόδιο στη Βουλή, όπου αποκάλεσε «δολοφόνους» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Τη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κ.Ο. του κόμματος ανακοίνωσε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Μετά το επεισόδιο και το άδειασμα και από τον Πάνο Σκουρλέτη, τον κάλεσε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη για εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΦ.ΣΥΝ.», που επικαλείται πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από συζήτηση μισής ώρας, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συμφώνησαν ότι ο βουλευτής θα κάνει διορθωτική δήλωση. Την οποία ωστόσο δεν έκανε ο τελευταίος, με αποτέλεσμα τη διαγραφή του. Ενώ από το περιβάλλον του κ. Κουρουμπλή, υπήρξαν δύο τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των Γεροβασίλη-Κουρουμπλή, στις οποίες ο βουλευτής δεν συμφώνησε να κάνει διορθωτική κίνηση.

Δεν ανακαλεί ο κ. Κουρουμπλής

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής παραμένει σταθερός στις απόψεις του περί «δολοφόνων» για τους βουλευτές της ΝΔ. Μιλώντας στο newsbomb.gr, λίγα λεπτά μετά τη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε: «Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στις ΜΕΘ. Το οφείλω στα παιδιά μου να αντιδράσω. Υπάρχουν φάρμακα και δεν χρησιμοποιούνται. Τα παιδιά μου θέλω να είναι υπερήφανα για μένα. Δεν με ενδιαφέρει που με διέγραψε ο Τσίπρας. Και τι έγινε, είναι η τρίτη μου διαγραφή. Αφού θέλουν πόλεμο θα τον έχουν», τελείωσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments