Αρχική Παιδικό Το δίδυμο …που σκοτώνει!

Το δίδυμο …που σκοτώνει!

0
Dodekanisos

Είναι ίσως το πιο ταιριαστό δίδυμο στο φετινό Παιδικό πρωτάθλημα! Ο Νίκος Ρουτζιέρης δημιουργεί και ο Θεόδωρος Μικρόπουλος εκτελεί. Οι δυο μικροί του Αρένα έχουν …τρελάνει κόσμο μέχρι τώρα στα παιχνίδια και με την απόδοση τους έχουν …πονοκεφαλιάσει πολλές άμυνες αλλά και προπονητές οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τρόπους για να τους σταματήσουν. Ο Μικρόπουλος με τα 27 γκολ που έχει σημειώσει είναι και ο πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή και στους δυο ομίλους του Παιδικού πρωταθλήματος.

Μεγάλη συμμετοχή βέβαια έχει και ο Ρουτζιέρης ο οποίος του έχει δώσει πολλές …μαγικές μπαλιές. Όπως και να έχει, τα δυο παιδιά, κλέβουν τις εντυπώσεις και αποτελούν και παράδειγμα και για τους υπόλοιπους μιας και είναι και οι δυο άριστοι μαθητές και πολύ καλοί χαρακτήρες. Ας δούμε όμως μερικά πράγματα και για τους δυο.

Θεόδωρος Μικρόπουλος του Ιωάννη
Το …μήλο λένε πέφτει κάτω από τη μηλιά και δεν έχουν άδικο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο μικρός Θεόδωρος ο οποίος στα χνάρια του πατέρα του που υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Αγωνίζεται μάλιστα στην ίδια θέση με τον πατέρα του, αυτή του σέντερ φορ. Γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 2003 και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Διαγόρα. Στη συνέχεια έκανε δελτίο στον Ευκλή Σορωνής. Το μυαλό του δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο πάντως, καθώς είναι και άριστος μαθητής(πηγαίνει στο Γυμνάσιο της Σορωνής). Προσπαθεί να συνδυάσει και τα δυο και εδώ που τα λέμε καλά κάνει, μιας και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι τα πάντα στη ζωή μας. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί που έχει στόχους και οράματα στον αθλητισμό αλλά δεν πετάει και στα σύννεφα. Α

Νίκος Ρουτζιέρης του Κωνσταντίνου
Γεννημένος στις 6 Απριλίου του 2003 είναι ακόμα ένα φωτεινό παράδειγμα καλού χαρακτήρα και συγκροτημένης σκέψης. Ο Νίκος είναι επίσης άριστος μαθητής. Μέχρι στιγμής έχει αφήσει το στίγμα του στους αγωνιστικούς χώρους για τις υπέροχες ασιστ που μπορεί και βγάζει. Συνεργάζεται άψογα με τον Μικρόπουλο τον οποίο έχει τροφοδοτήσει ουκ ολίγες φορές για να σκοράρει. Ο ίδιος μάλιστα αρέσκεται περισσότερο στο να πασάρει παρά να σκοράρει και αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα άψογου χαρακτήρα και ορθολογικής σκέψης. Βάζει πιο πάνω το καλό της ομάδας και όχι το δικό του. Ξεκίνησε και αυτός από τις Ακαδημίες του Διαγόρα και στη συνέχεια έκανε δελτίο στην ομάδα του Αρένα στην οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments