Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Διδάχθηκα πολλά, ευχαριστώ τη Ρόδο»

«Διδάχθηκα πολλά, ευχαριστώ τη Ρόδο»

0
Dodekanisos

Το δικό του ευχαριστώ στη Ρόδο για τη συνεργασία που είχε το προηγούμενο διάστημα στις Ακαδημίες, θέλει να πει και δημόσια ο Άκης Γεωργίου. Αναλυτικά:

«Διασκέδαση, χαμόγελο και σεβασμό..
Αυτά τα τρία προσπάθησα να διδάξω στα παιδιά μου και μέσω αυτών να κατανοήσουν και να μάθουν πως παίζεται το ποδόσφαιρο..
Αυτούς τους 10 μήνες διδάχτηκα και δίδαξα πολλά..
Έδωσα και πήρα πολλά..
Η πρώτη μου εμπειρία ως προπονητής ανήκει στην Ακαδημία του ΑΣ Ρόδος. Το πρώτο “σπρώξιμο” έγινε από τους ανθρώπους του ΑΣ Ρόδος. Μέσω αυτών των ανθρώπων που με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν, σήμερα νιώθω πιο έμπειρος, πιο ικανός, πιο προσγειωμένος για να μπορέσω να προσπαθήσω να ανέβω ένα σκαλοπάτι ακόμα.
Ευχαριστώ τον κύριο Μαρτίνη για την ευκαιρία που μου έδωσε και του εύχομαι να ανταμειφθούν αυτή τη χρονιά οι κόποι του και να καταφέρει τον μεγάλο στόχο που έχει βάλει.
Ευχαριστώ τον κύριο Γιάννη Κάππο για την πίστη του στα προσόντα μου και του εύχομαι κάθε ημέρα που περνάει να γιγαντώνει η δύναμη της Ακαδημίας του ΑΣ Ρόδος.
Ευχαριστώ την Μαρια Ξενάκη που καθημερινά βρισκόταν στο πλάι του τμήματος μου, στο πλάι των παιδιών και των γονιών.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γκάιδα για την συνεργασία, για την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων και για την προσπάθεια του να καθοδηγεί και να ενημερώνει όπου χρειαζόταν.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους προπονητές των άλλων τμημάτων για την συνεργασία και επικοινωνία.
Ευχαριστώ τους γονείς του Κ6 και Κ8 για την εμπιστοσύνη τους και την πίστη τους στον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας αλλά και του δικού μου.
Τέλος, το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ανήκει στα παιδιά..
Στα παιδιά που έβλεπα να έρχονται με το χαμόγελο και να φεύγουν με το χαμόγελο, στα παιδιά που δίναν το χέρι στον αντίπαλο να τον σηκώσουν από το έδαφος όταν αυτός έπεφτε, στα παιδιά που κατάλαβαν ότι η μεγαλύτερη νίκη δεν είναι η νίκη στον αγώνα, αλλά το χειροκρότημα του “αντιπάλου” σε κάθε fair play κίνηση τους..
Ανδρέα Α. , Ανδρέα Γ. , Ειρήνη Κ. , Γρήγορη Χ. , Αλέξανδρε-Λουκά Μ. , Μιχάλη-Τσαμπίκο Β. , Λευτέρη Τ. , Ραφαήλ Τ. , Ελισάβετ-Τσαμπίκα Γ., Παναγιώτη Ζ. και Παναγιώτη Κ. σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μέσα από τα δικά σας ματιά είδα τον ευατό μου στην ηλικία σας να προσπαθεί να οδηγήσει, να μεταβιβάσει και να σουτάρει την μπάλα..
Η χαρά σας, αξία ανεκτίμητη!!!
Θα σας βλέπω να μεγαλώνετε και εύχομαι κάποια από αυτά που μάθατε να σας συνοδεύουν για το υπολοιπο της ζωης σας!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments