Αρχική Αθλητικά νέα Δίχρονος εισέβαλε σε αγώνα του MLS και τον σταμάτησε η μητέρα του

Δίχρονος εισέβαλε σε αγώνα του MLS και τον σταμάτησε η μητέρα του

0
Φωτογραφία: FOX19.COM
Dodekanisos

Όλοι το έχουμε δει να συμβαίνει. Η εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι πρωτοφανείς. Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ένα αγόρι δύο ετών εισέβαλλε σε αγώνα του Major League Soccer της Αμερικής και πρόλαβε να το σταματήσει η μητέρα του. 

Πρόκειται για μία πάρα πολύ τρυφερή ιστορία. Μητέρα πήγε με τον δύο ετών υιό της να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Σινσινάτι εναντίον Ορλάντο Σίτι στο στάδιο «TQL». 

Όμως ο μικρός αποφάσισε ότι χρειαζόταν λίγη… δημοσιότητα. Σε ανύποπτο χρόνο, ξέφυγε από τα μάτια της μητέρας του και έκανε εισβολή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Την ώρα που παιζόταν ο αγώνας! Εκείνη όταν το αντιλήφθηκε, τον πρόλαβε με «σωτήριο» τάκλιν, τον σήκωσε και έτρεξαν πίσω στην εξέδρα. Όπως ήταν λογικό το βίντεο με την περιπέτεια του μικρού κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φως της δημοσιότητας πρώτος έφερε την είδηση ο Σαμ Γκριν. Πρόκειται για φωτορεπόρτερ που απαθανάτισε την στιγμή και ανάρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter. 

Στην ανάρτησή του έγραψε: «Ένας νεαρός εισβολέας συνελήφθη άμεσα από την προσωπική ασφάλειά του, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια». Αργότερα ο φωτορεπόρτερ γνωστοποίησε πως ο μικρός ονομάζεται Ζάιντεκ Κάρπεντερ και η μητέρα του Μόργκαν Τάκερ. Αμφότεροι κατάγονται από την πόλη Μόσκοου του Οχάιο. 

Επιπροσθέτως, όπως αποκαλύφθηκε αυτή ήταν η πρώτη φορά του Ζάιντεκ σε αγώνα ποδοσφαίρου. Η μητέρα του δήλωσε: «Κυριολεκτικά πήρα τα μάτια μου για ένα δευτερόλεπτο και τον είδα κάτω από την περίφραξη. Αναγκάστηκα να πηδήξω πάνω από τη θύρα και να τρέξω πίσω του». 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments