Αρχική Videos Μπέρδεμα με τους “ειδικούς”, άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος!

Μπέρδεμα με τους “ειδικούς”, άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος!

0
Dodekanisos

Η διχογνωμία απόψεων όσον αφορά την μετάλλαξη “όμικρον” κυριαρχεί στις τάξεις των ειδικών, με αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι …απόλυτα μπερδεμένος.  Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ , ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης τόνισε ότι «αφήσαμε πίσω τις προβλέψεις για 50.000 κρούσματα». Παράλληλα υπογράμμισε ότι «σε δύο εβδομάδες από τώρα μπορούμε να φτάσουμε κάτω από τα 3.000 κρούσματα», γιατί η αποκλιμάκωση στα κρούσματα ήρθε κατά 8-10 ημέρες νωρίτερα και «είμαστε σε φάση ύφεσης».

Επεσήμανε, δε, ότι στα τέλη του Ιανουαρίου, «αν διατηρήσουμε τα μέτρα, κι αν τηρήσουμε όπως τα τηρήσαμε φοβούμενοι, μπορούμε να φτάσουμε κάτω από τα 3.000 κρούσματα».

Ωστόσο, νωρίτερα (διαφορά περίπου δύο ωρών) στην ίδια εκπομπή («Σήμερα») και το ίδιο κανάλι (ΣΚΑΪ), είχε μιλήσει ο ιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης. Μεταξύ άλλων ο κ. Παυλάκης τόνισε ότι «αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι κακή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική». Επιπροσθέτως, επεσήμανε πως «τις επόμενες 2-3 ημέρες θα βλέπεται τους θανάτους να μένουν στο ίδιο υψηλότερο επίπεδο, είναι μαθηματικά βέβαιο» είπε. Παράλληλα υπογράμμισε ότι «χρειάζεται προσοχή, το τέλος δεν έχει έρθει και ότι δεν έχουμε δει όλα τα δόντια της ”όμικρον”». Τέλος ο κ. Παυλάκης θεωρεί σωστό το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους των άνω των 60 ετών. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments