Αρχική Videos Διαξιφισμοί ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με φόντο την …υποχρεωτικότητα και την επαναφορά των...

Διαξιφισμοί ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με φόντο την …υποχρεωτικότητα και την επαναφορά των μέτρων!

0

Διαξιφισμοί μεταξύ του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού και του Υπουργού Υγείας με φόντο τον κορωνοϊό αλλά και την υποχρεωτικότητα και την επαναφορά μέτρων πρόληψης, τα οποία επιζητά ο κ. Ξανθός. Στην τοποθέτηση που έκανε, μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:

«Ο Υπουργός Υγείας, σε μια περίοδο μεγάλης έξαρσης κρουσμάτων covid-19 , επιμένει προκλητικά, ατεκμηρίωτα και ανεύθυνα να αγνοεί τον κίνδυνο ραγδαίας επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας και αρνείται πεισματικά την ανάγκη επαναφοράς μέτρων πρόληψης και ατομικής προστασίας, όπως η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους κλειστούς χώρους υψηλού συγχρωτισμού».

Η απάντηση από τον Θάνο Πλεύρη αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Ελλάδα τυχαίνει οι κλειστοί χώροι να είναι περιορισμένοι έως ανύπαρκτοι και επομένως η μετάδοση του κορωνοϊού γίνεται κυρίως στους χώρους που συγκεντρώνεται ο κόσμος και αυτοί είθισται να είναι οι ανοιχτοί. Κάποιοι ευελπιστούν σε επαναφορά οριζόντιων μέτρων ακόμη και όταν είναι αχρείαστα, απλά και μόνο για να υπηρετήσουν το κομματικό τους αφήγημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments