Διαξιφισμοί ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με φόντο την …υποχρεωτικότητα και την επαναφορά των μέτρων!

Διαξιφισμοί μεταξύ του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού και του Υπουργού Υγείας με φόντο τον κορωνοϊό αλλά και την υποχρεωτικότητα και την επαναφορά μέτρων πρόληψης, τα οποία επιζητά ο κ. Ξανθός. Στην τοποθέτηση που έκανε, μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:

«Ο Υπουργός Υγείας, σε μια περίοδο μεγάλης έξαρσης κρουσμάτων covid-19 , επιμένει προκλητικά, ατεκμηρίωτα και ανεύθυνα να αγνοεί τον κίνδυνο ραγδαίας επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας και αρνείται πεισματικά την ανάγκη επαναφοράς μέτρων πρόληψης και ατομικής προστασίας, όπως η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους κλειστούς χώρους υψηλού συγχρωτισμού».

Η απάντηση από τον Θάνο Πλεύρη αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Ελλάδα τυχαίνει οι κλειστοί χώροι να είναι περιορισμένοι έως ανύπαρκτοι και επομένως η μετάδοση του κορωνοϊού γίνεται κυρίως στους χώρους που συγκεντρώνεται ο κόσμος και αυτοί είθισται να είναι οι ανοιχτοί. Κάποιοι ευελπιστούν σε επαναφορά οριζόντιων μέτρων ακόμη και όταν είναι αχρείαστα, απλά και μόνο για να υπηρετήσουν το κομματικό τους αφήγημα».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments