Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Διατίθενται τα «διαρκείας» του Ροδίων

Διατίθενται τα «διαρκείας» του Ροδίων

0
Dodekanisos

Ξεκινάει από τη Δευτέρα η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Σχετικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Μετά τις τελευταίες προσθήκες, των Καλά και Χατζηγεωργίου, οι οποίοι εντάχθηκαν  στο ήδη αξιοζήλευτο ρόστερ της περσινής περιόδου , θεωρούμε πως ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο έχει ήδη δημιουργηθεί.

Η ομάδα μας, έτοιμη να ανταπεξέλθει  στις ανάγκες της Α2 αλλά και του κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018 ελπίζει πως  θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους θεατές στο γήπεδο.

Από Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017,  ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Οι κάτοχοι αυτών,  θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 να παρακολουθήσουν και την Α’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος καθώς και να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, στις κληρώσεις των λαχειοφόρων που θα γίνουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το κόστος των καρτών ανέρχεται στα 20 ευρώ έκαστη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν είτε  από τη γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 είτε καλώντας στο 2241001400 για αποστολή στο σημείο που επιθυμούν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments