Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Η διατήρηση της νεότητας

Η διατήρηση της νεότητας

0
Dodekanisos

Το δέρμα  είναι ο καθρέπτης της υγείας και ομορφιάς μας! Η αψεγάδιαστη και πορσελάνινη επιδερμίδα είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας από την αρχαιότητα έως σήμερα.Ναί μεν τα γονίδια παίζουν  ρόλο αλλά εμείς παίζουμε μεγαλύτερο ρόλο γιατί στο χέρι μας είναι να διατηρήσουμε την λάμψη του,την νεανικότητά του και την φρεσκάδα του!

Το νεανικό δέρμα είναι σφριγηλό,ελαστικό,καθαρό και ενυδατωμένο,Για να διατηρηθεί όμως υγιές,όμορφο και νεανικό το δέρμα μας πρέπει από την νεαρή ηλικία να το φροντίζουμε σωστά καθημερινά,για να σταματήσουμε την γήρανση πρίν ακόμα ξεκινήσει!
Η έγκαιρη χρήση των σωστών καλλυντικών προιόντων καθ υπόδειξην της Αισθητικού και οι κατάλληλες για τον τύπο και ηλικία του δέρματος θεραπείες μπορούν να αποφέρουν θεαματικά αποτελέσματα.
Το δέρμα έχει ανάγκη από διαρκή και συνεχή φροντίδα για να προλάβουμε τον σχηματισμό ρυτίδων ,χαλάρωσης, κηλίδων,μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια ,κύρια χαρακτηριστικά της γήρανσης!Ο τύπος του δέρματος με το πέρασμα του χρόνου μεταβάλλεται άρα και οι ανάγκες του.
Η Αισθητικός είναι το μόνο πρόσωπο που μπορείτε να εμπιστευθείτε την φροντίδα και περιποίηση του δέρματός σας γιατί έχει σπουδάσει και εκπαιδευθεί ειδικά γιαυτό και σήμερα με τα κατάλληλα μηχανήματα και προιόντα της σύγχρονης Κοσμετολογίας μπορεί να αντιμετωπίσει τα αισθητικά σας προβλήματα σ αυτήν την άνιση μάχη με τον χρόνο.Τα νυστέρια ανήκουν στους γιατρούς.
Εχθροί της νεότητας του δέρματος είναι εσωτερικές και εξωτερικές αιτίες! Εσωτερικές είναι η χρονολογική γήρανση,η φυσική φθορά του χρόνου,η οποία επηρεάζει όλα τα όργανα και ιστούς του σώματος με πρώτη και καλύτερη την επιδερμίδα!
Εξωτερικές είναι η φωτογήρανση από την ηλιακή ακτινοβολία,η μόλυνση της ατμόσφαιρας,το κάπνισμα που καταστρέφει την βιταμίνη C μία από τις βασικότερες βιταμίνες για τον οργανισμό και την υγεία του δέρματος,η  διατροφή με κορεσμένα λιπαρά,αλάτι,ζάχαρη και τυποποιημένες-επεξεργασμένες τροφές,το άγχος της σύγχρονης ζωής που πολλές φορές προκαλεί κατάθλιψη κλπ.

Διατροφή πλούσια σε φρέσκα φρούτα,λαχανικά και πρωτείνες(άπαχο κρέας,ψάρια και αυγά) δίνει στον  οργανισμό τις απαραίτητες βιταμίνες,αμινοξέα κλπ.θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την ανανέωση των κυττάρων και διατήρηση της νεότητας.

Ο σωστός καθαρισμός του δέρματος ειδικά του προσώπου πρωί-βράδυ είναι απαραίτητος.Καθαρισμό δέν εννοούμε να αγοράσουμε ένα σαπούνι από το φαρμακείο για να το πλένουμε.Εάν ένα ξηρό δέρμα,ευαίσθητο ή αφυδατωμένο το σαπουνίζουμε πρωί-βράδυ σύντομα θα αφυδατωθεί περισσότερο και θα εμφανίσει σημάδια γήρανσης ενωρίτερα.Για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος η Αισθητικός θα συστήσει τα καλλυντικά περιποίησης για το σπίτι.
Η έγκαιρη φροντίδα καθορίζει την διαμόρφωση της μελλοντικής επιδερμίδας!
Επενδύοντας σε ένα πρόγραμμα φροντίδας από νεαρή ηλικία θα διατηρήσετε την νεότητά σας!
Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ.Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Αισθητικής  Katerina Dayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30 τηλ.22410-31016   www.katerinadayspa.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments