Αρχική Αθλητικά νέα Διασυρμός για Μπαρσελόνα, μεγάλες νίκες Γιούβεντους και Μ. Γιουνάιτεντ

Διασυρμός για Μπαρσελόνα, μεγάλες νίκες Γιούβεντους και Μ. Γιουνάιτεντ

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, Μπενφίκα, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχαν μεγάλες νίκες. Παράλληλα η Σάλτσμπουργκ νίκησε την Λιλ, ενώ Βόλφσμπουργκ με Σεβίλλη έμειναν στην ισοπαλία. Εύκολο βράδυ είχε η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Μπενφίκα – Μπαρσελόνα 3-0 

Ιστορικός διασυρμός για την Μπαρσελόνα από την Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισαβόνας νίκησαν 3-0 τους «μπλαουγκράνα» για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Champions League. Ο Ντάργουιν Νούνιες σημείωσε δύο γκολ και ο Ράφα Σίλβα ένα στην τεράστια επικράτηση της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στους «μπέμπηδες» στο 90+5′. Στην εξέλιξη της αναμέτρησης, προηγήθηκε το «κίτρινο υποβρύχιο» με τον Πάκο Αλκάθερ στο 53′, αλλά ισοφάρισε στο 60ο λεπτό με τον Τέλες η Γιουνάιτεντ. Στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο με ωραίο σουτ εξ επαφής έδωσε την νίκη στους «κόκκινους διαβόλους». 

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Κιέβου 5-0

Η Μπάγερν ισοπέδωσε την Ντιναμό Κιέβου στο Μόναχο με τελικό σκορ 5-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο συνήθης ύποπτος. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (12′ πέναλτι και 27′). Στην συνέχεια, ο Σερζ Γκνάμπρι σε μία αντεπίθεση στο 68ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Λιρόι Σάνε στο 74ο λεπτό, ενώ το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε στο 87′ με κεφαλιά ο Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ για το τελικό 5-0. 

Γιουβέντους – Τσέλσι 1-0

Η Γιουβέντους με πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Κιέζα, που πέτυχε το μοναδικό γκολ τους ματς, επικράτησε 1-0 της Τσέλσι. Η «γηραιά κυρία» έκανε το δύο στα δύο στον όγδοο όμιλο του Champions League και έθεσε γερά θεμέλια πρόκρισης τόσο για την πρωτιά όσο και για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Σάλτζμπουργκ – Λιλ 2-1 

Χάρη σε δύο γκολ του Αντεγέμι με πέναλτι (35′ & 53′), η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Λιλ για τη δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Champions League και έγινε επικεφαλής του ομίλου της.

Βόλφσμπουργκ – Σεβίλλη 1-1

Δεν (Χ)άρηκε κανείς στο Βόλφσμπουργκ εναντίον Σεβίλλη με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Στα του ματς, οι «λύκοι» προηγήθηκαν με γκολ του Στέφεν, για να ισοφαρίσει στο 87ο λεπτό με πέναλτι ο Ράκιτιτς. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments