Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Διασυλλογικό στο Καλλιπάτειρα

Διασυλλογικό στο Καλλιπάτειρα

0
pampaides_pagkorasides_stivos
Dodekanisos
Το πρώτο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου ατομικών αγωνισμάτων της Δωδ/σου για την κατηγορία των Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄ (12-13 χρονών), θα διεξαχθεί το Σάββατο  18 Ιουνίου  2011  και με ώρα έναρξης 19.30, στο Δ.Α.Κ ¨Καλλιπάτειρα¨ Ρόδου. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία της Δωδ/σου και ο συνολικός αριθμός τους θα ξεπεράσει τους 150. Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου  την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, υπογραμμίζοντας τα ονόματα των δεκα (10) αθλητών-τριών καθώς  και του  συνοδού που θα καλύψει η Οργανωτική επιτροπή. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες,  για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).
2.Αγωνίσματα-Ηλικίες:
ΠΠ-ΠΚ Β:  Γεννημένοι-νες τα 1998-99
Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄: Δρόμοι: 60μ. -150μ.-1.000μ.- Σκυτ/μία 4Χ60μ. Αλματα:Μήκος -Υψος Ριψεις:  Σφαιροβολία -Μπαλάκι
3.Όργανα ρίψεων – Αποστάσεις εμποδίων:
Παμπαίδων:   Σφαίρα: Βάρος οργάνου 3 κιλά
Μπάλάκι: Βάρος οργάνου 200 γραμμάρια
Παγκορασίδων: Σφαίρα: Βάρος οργάνου 3 κιλά
Μπαλάκι: Βάρος οργάνου  200 γραμμάρια 4.Δικαίωμα συμμετοχής:
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.
Η Οργανωτική Επιτροπή θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης-διαμονής και διατροφής ένδεκα (11) συνολικά ατόμων, δέκα (10) αθλητών-τριων και ενός  (1) συνοδού για κάθε σωματείο εκτός νήσου Ρόδου. Κάθε αθλητής-τρια έχει δικαίωμα να αγωνισθεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ60μ. του σωματείου του.
Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments