Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Διαστημικός ο Νηρέας!

Διαστημικός ο Νηρέας!

0
xalki nireas
Dodekanisos

«Σαρωτικός» ήταν ο Νηρέας στο ματς με τον Ακουσίλαο που διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Κρεμαστής με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το εξωπραγματικό 7-1! Σοβαρή κριτική δεν αντέχει στο ματς καθότι οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι του Ακουσιλάου οι παίκτες του οποίοι δεν μπήκαν ποτέ σε ψυχολογία αγώνα και δικαίως υπέστησαν τη συντριβή.

Το σκορ άνοιξε στο 4’ όταν μετά από σέντρα του Παπανικολάου ο Καμπούρης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογιάννη για το 1-0. Τα γκολ των γηπεδούχων διπλασίασε ο Σινάνι με σούτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπανικολάου στο 12’ (2-0). Το 3-0 για το Νηρέα έγινε στο 20’ με ατομική ενέργεια και πλασέ του Σταυλά. Στο 44’ ο Σινάνι σούταρε, ο Κοντογιάννης απόκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Καμπούρης πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη τέρμα των Κρεμαστενών αυτή τη φορά με κεφαλιά του Καβάζη στο 45’ (5-0).

Το μοναδικό τέρμα του Ακουσιλάου μπήκε στο 49’ με τον Παστό (5-1) αλλά ο Νηρέας σκόραρε εκ νέου λίγο αργότερα (55’) με ατομική ενέργεια και πλασέ του Καμπούρη (6-1). Το τελικό 7-1 για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 70’ με «σλάλομ» του Κοκκάρη από πλάγια θέση ο οποίος αφού μπήκε στην περιοχή πλάσαρε εύστοχα τον Κοντογιάννη.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα οι Κάζας, Βασιλείου και Μπάρκας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΗΡΕΑΣ: Αξιώτης, Φ. Ζούρδης, Κοκκάρης, Χριστοδούλου, Καβάζης, Σινάνι (70’ Παπαγεωργίου), Μοσκιού, Παπανικολάου, Ραφτόπουλος (60’ Αναγνώστου), Σταυλάς, Καμπούρης (72’ Μ. Ζούρδης)

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Ευθυμίου (41’ λ.τ. Ζότα), Γιορδαμνής (30’ Παστός), Χατζηδημητρίου, Κώστας, Αρφαράς (30’ Θυριάκης) Τσιγκρηλας, Θεοδοσίου, Νικολίτσης, Παπακωνσταντίνου, Σάββενας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments