Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό το τουρνουά padel του Ροδίων

Διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό το τουρνουά padel του Ροδίων

0
Dodekanisos

Ένα άκρως διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό τουρνουά Padel διεξήχθη την Τρίτη,07/02/2023,  για την κατηγορία «MEN B» στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. Το συγκεκριμένο τουρνουά περιλάμβανε ένα δίωρο συνεχόμενης αγωνιστικής δράσης 6 ομάδων οι οποίες αγωνίζονταν ταυτόχρονα στα 3 γήπεδα και άλλαζαν αντίπαλο κάθε 30 λεπτά.

Το άθλημα που κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερους αθλητές, έχει μπει για τα καλά στον αθλητικό χώρο του νησιού. Οι 12 αθλητές που αψήφησαν τον κρύο καιρό και έδωσαν τις δικές τους μάχες ήταν οι εξής.

  1. Βαρβάρης- Νικολιδάκης
  2. Κωτιάδης Α. -ΚωτιάδηςΣ.
  3. Τοπκαράς- Στέκας
  4. Χατζηβαλσάμης- Τζατζάκης
  5. Περούλλης – Σολομών
  6. Τσιάκας-Μανωλεδάκης

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα, με στόχο την ατομική βελτίωση των αθλητών και φυσικά την διασκέδασή τους. 

Για την ιστορία,την 1η θέση  του τουρνουά κατέκτησαν οι Περούλλης-Σολομών και μαζί με το έπαθλο, μια εβδομάδα δωρεάν παιχνίδια , ενώ την 2η και 3η θέση οι Στέκας- Τοπκαράς και Χατζηβαλσάμης-Τζατζάκης αντίστοιχα.

Οι συμμετοχές για το επόμενο τουρνουά έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 2241001400 ή στη γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments