Αρχική Εκδηλώσεις Διαπολιτισμική Μουσική Συνάντηση, στο κήπο της Διόδου

Διαπολιτισμική Μουσική Συνάντηση, στο κήπο της Διόδου

0
Dodekanisos

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στη Διαπολιτισμική Μουσική Συνάντηση του “Ani-Mate&  Meet the Other – Summer Phase”, αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στον κήπο της Διόδου.

Η Διαπολιτισμική Μουσική Συνάντηση θα περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια της μαροκινής και της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, με θέματα που αφορούν και την προσφυγιά, ερμηνευμένα από την βελγίδο-μαροκινή ερμηνεύτρια Fatoum και τον σολίστα κλασικής κιθάρας Αντώνη Λιοπύρη, καθώς και τους συμμετέχοντες του Διαπολιτισμικού Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Σχολή Χορού της κας Έλλης Παρασκευά με τη συμμετοχή προσφύγων και κατοίκων της Ρόδου.

Η εκδήλωση υλοποιείται με ελεύθερη είσοδο για όλους, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του κοινωνικοπολιτιστικού προγράμματος διαπολιτισμικής μη τυπικής εκπαίδευσης “Ani-Mate&  Meet the Other– Summer Phase”σε συνεργασία με το Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Δίοδος και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Marc de Montalembert.

Στη Δίοδο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα για το κοινό, και επίσης θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας προσφύγων στη Ρόδο (βλ. λίστα ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στη Δίοδο, τηλ. 22410 77205).

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,Η Ομάδα του “Ani-Mate&  Meet theOther” Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Δίοδος.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments