Αρχική Videos Διανομείς κατήγγειλαν στο ΕΣΡ τον Άρη Πορτοσάλτε

Διανομείς κατήγγειλαν στο ΕΣΡ τον Άρη Πορτοσάλτε

0
Dodekanisos

Σε καταγγελία κατά του Άρη Πορτοσάλτε προχώρησε η ΠΟΕΕΤ για τα όσα είπε ο δημοσιογράφος κατά των διανομέων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον Επισιτισμό προέβη σε επίσημη καταγγελία κατά του Αρη Πορτοσάλτε στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι αφορμή τους στάθηκαν οι επικριτικές δηλώσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ για τον τρόπο που οδηγούν οι διανομείς. Δηλώσεις που είχαν ειπωθεί λίγες μόνο ώρες μετά το δυστύχημα που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο διανομέα από οδηγό ο οποίος είχε παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ

«Την ώρα που ο κλάδος των διανομέων θρηνεί άλλο ένα θύμα στην άσφαλτο, μείναμε όλοι έκπληκτοι με την ακραία τοποθέτηση του δημοσιογράφου κ. Άρη Πορτοσάλτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Δηλαδή πως ούτε λίγο ούτε πολύ ευθύνονται συνήθως οι συνάδελφοι διανομείς για τα θανατηφόρα ατυχήματα!

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας προσέφυγε σε έγγραφη καταγγελία στο ΕΣΡ και ζητά να επιβληθούν τα προβλεπόμενα σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό σταθμό.

Τέτοιου είδους τοποθετήσεις προσβάλλουν τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου μας αλλά και το κοινό αίσθημα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος προκαλεί.

Τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου μας κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται!

Γι’ αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους μας στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Τρίτη 09/11/2021 στις 12:00 το μεσημέρι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Εργαζόμενοι σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ – ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε το μήνυμα μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments