Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαμαρτύρεται ο Διαγόρας Βατίου

Διαμαρτύρεται ο Διαγόρας Βατίου

0
balla2
Dodekanisos

«Φωνάζει» ο Διαγόρας Βατίου για την διαιτησία του Νίκου Διαμαντέα καθώς και την εποπτεία του κ. Καλκαβούρα στο παιχνίδι με την Δόξα Ψίνθου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:
«Αναγκαζόμαστε μετά από χρόνια να βγούμε δημόσια και να διαμαρτυρηθούμε για την άδικη και καταδικαστική διαιτησία των Διαμαντέα ( διαιτητή ) και Καλκαβούρα (επόπτη) στον αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Δόξας  Ψίνθου.
Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον καταλογισμό ενός ανύπαρκτου πέναλτι στο 75΄ λεπτό, εις βάρος της ομάδας μας και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ μας. Μια απόφαση καθοριστική που μας στέρησε τη νίκη και καθόρισε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ήταν μια καθαρή φάση που είδε όλος ο κόσμος, ακόμα και οι αντίπαλοι, εκτός του διαιτητή, του  επόπτη και των δημοσιογράφων που κατέγραφαν το παιχνίδι (Γιατί άραγε..?).
 Κλείνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Ψίνθου για τη νίκη της, να τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία και ελπίζουμε τέτοιες αποφάσεις που αλλοιώνουν αποτελέσματα να μην επαναληφθούν ούτε στην ομάδα μας, αλλά ούτε και σε καμία άλλη.»            

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments