Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Διαμαρτύρεται η Καλλιθέα

Διαμαρτύρεται η Καλλιθέα

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης του μπασκετικού Ιάλυσου με αφορμή τη μη παραχώρηση ενός παίκτη, εξέδωσε η Καλλιθέα.

Αναλυτικά:

“Με έκπληξη σήμερα διαβάσαμε τόσο στον τύπο όσο και σε ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Ιαλυσού αρνείται να μας παραχωρήσει έναν αθλητή μόλις δεκαεπτά ετών και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον αθλητή Στέφανο Μπόζιτς.

Είναι δικαίωμα της Διοίκησης να μην επιθυμεί να μας  παραχωρήσει τον αθλητή της είτε σκεπτόμενη να τον αξιοποιήσει καλυτέρα από ότι εμείς  είτε για να δυναμώσει την ιδία της την ομάδα ώστε να μην τερματίσετε πάλι τελευταία σε κατάταξη όπως πέρυσι.

Αυτό που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ως Διοίκηση της Καλλιθέας είναι το να μας υποδεικνύουν το πως θα διαθέσουμε τα χρήματα της ομάδος μας και μάλιστα στα τμήματα υποδομών. Αλήθεια αναρωτιόμαστε, οι κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου ΓΑΣ Ιαλυσού, που διαθέτουν πληθώρα τμημάτων υποδομών πως και δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να φτιάξουν ένα ανδρικό τμήμα που να πρωταγωνιστεί τόσο στην Δωδεκάνησο όσο και σε εθνικές κατηγορίες όπως η ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαλυσού?

Τέλος, έχουμε να δηλώσουμε ότι η πρόταση της ομάδας μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο τιμητική προς της ομάδα της Ιαλυσού και παρά την αρνητική της απάντηση θα μπορούσε έστω να μας ευχαριστήσει που εκτιμήσαμε το ταλέντο του αθλητή της”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments