Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Αστέρας Μασάρων

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Αστέρας Μασάρων

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Μασάρων. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:

“Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας για την διαιτησία των Δουλγέρη Κόττορου και Καραγιάννη στο σημερινό γειτονικό ντέρμπι κόντρα στο φίλο σωματείο του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας.  Γενικότερα, ακολουθούμε μια πολιτική σύμφωνα με την οποία δεν θέλουμε να προκαλούμε θόρυβο χωρίς λόγο ούτε να γκρινιάζουμε για… ψύλλου πήδημα. Ωστόσο σήμερα, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου η ομάδα μας έχει αδικηθεί αλλά έχοντας πάντοτε καλή διάθεση και σεβόμενοι το ανθρώπινο λάθος δεν είχαμε προβεί σε κάποια ανακοίνωση διαμαρτυρίας. 

Στην σημερινή αναμέτρηση, με την ομάδα μας να έχει ισοφαρίσει σε 2-2 ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο τέρμα του Θοδωρή Αναστάσογλου με ένα οφσάιντ – ανακάλυψη που αλλοιώνει το αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτό φυσικά είναι το αποκορύφωμα καθώς είδαμε λάθος αποφάσεις και στο πειθαρχικό, αλλά και σε λοιπές υποδείξεις. Για καλή μας τύχη, δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική, καθώς η αναμέτρηση υπάρχει ανεβασμένη στο κανάλι του xxsports.org στο youtube, μια μετάδοση για την οποία προς τιμήν της μερίμνησε η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου. 

Είναι κρίμα για το αυτό το τόσο όμορφο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που χτίζουμε να γινόμαστε αποδέκτες τέτοιας αντιμετώπισης. Είναι κρίμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας και τα εφηβικά τους συναισθήματα να αδικούνται κατάφορα έχοντας κάνει μια σπουδαία απόδοση σε ένα ντέρμπι με ιστορία, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν μιλάμε για παράκληση πλέον, δεν ζητάμε κάτι, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον σεβασμό και την εξάλειψη παρόμοιων συμπεριφορών προς την ομάδα μας.  Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εξαίρετους διοικούντες του πέρα για πέρα φίλου σωματείου του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας για την άψογη φιλοξενία. Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με τις σχέσεις να παραμένουν άριστες. Τέλος, εννοείται πως δεν θα μπούμε σε διαδικασία φτηνής αντιπαράθεσης στα κοινωνικά δίκτυα.  Θα θέλαμε να συναντηθούμε ξανά του χρόνου για ακόμη δυο ιστορικά ντέρμπι, ωστόσο η εγκάρδια ευχή μας είναι το γειτονικό σωματείο να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία.  Με εκτίμηση, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments