Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαμαντής Τσάτσος: “Δεν θα είμαστε φέτος ο …σάκος του μποξ!”

Διαμαντής Τσάτσος: “Δεν θα είμαστε φέτος ο …σάκος του μποξ!”

0
Dodekanisos

Την δική του άποψη για το χθεσινό παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στη Δόξα Ψίνθου ( 0 – 0), καταθέτει ο αρχηγός της Αθλητικής Ένωσης Λέρου Διαμαντής Τσάτσος. Στις δηλώσεις που έκανε επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν θα είναι φέτος …ο σάκος του μποξ, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Αναλυτικά, όλη του η τοποθέτηση είναι η ακόλουθη:

Αφού πέρασε ο πρώτος μας αγώνας μετά από πολλούς μήνες κ μεγάλη αποχή από αυτό που αγαπάμε θα πω λίγα πράγματα γι’ αυτό το ταξίδι-αγώνα!!!
•αρχικά να ευχαριστήσω την ομάδα της δόξας Ψίνθου για την όλη φιλοξενία, συγχαρητήρια Xristos Pligos για την προσπάθεια που κάνετε κ εύχομαι κάθε επιτυχία!
Από μεριάς μ να ξέρετε θα ανταποδώσουμε σε ότι χρειαστείτε όταν έρθετε Λέρο!!
•πολλά συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα που έκαναν ότι μπορούσαν για να είναι δίκαιοι κ επιτέλους να δείχνουν σεβασμό κ σε μια ομάδα που έρχεται Ρόδο για να δώσει τον αγώνα της με κάθε κόστος!
Ο κύριος Thomas Patsiopoulos νομίζω είναι απ’ τους λίγους που κ λάθη να κάνουν, είναι τελείως ανθρώπινα κ πάντα με σεβασμό κ στις δυο ομάδες!!!
•και τέλος άπειρα μπράβο σε όλη την αποστολή που χωρίς φιλικά παιχνίδια στα πόδια μας, σε ένα σχετικά κακό τερέν, άυπνοι απ’ τις 3·30 τα ξημερώματα μπήκαμε στο γήπεδο κ σχετικά με καλή εικόνα πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό!
Δείχνουμε πως φέτος δεν θα είμαστε σάκος του μποξ, ούτε κ θα είμαστε ξεγραμμένοι όπως θεωρούν πολλοί πως είμαστε η πρώτη ομάδα που θα πέσει…κ σίγουρα η πορεία θα είναι ακόμα καλύτερη για εμάς!!!
•έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο και αρκεί να πω πως τις πρώτες 6 αγωνίστηκες η ομάδα θα παίξει 5 φορές Ρόδο! Οπότε μην ακούω τπτ κουλά από άλλες ομάδες πως θα κάνουν ταξίδι στην Λέρο κτλ!
Α.Ε.ΛΕΡΟΥ!⚽️
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments