Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διακουράκης: “Έρχονται καθολικές αλλαγές”

Διακουράκης: “Έρχονται καθολικές αλλαγές”

0
diakourakis_dimitris
Dodekanisos

“Ανεξάρτητα από την επικύρωση της βαθμολογίας ή όχι και κατ’ επέκταση τη συνέχιση του πρωταθλήματος, όλοι θα πρέπει να ταξινομήσουν τις προτεραιότητες τους από την αρχή!” Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλυθιών Δημήτρη Διακουράκη και έγιναν μετά από σχετική ερώτηση σχετικά με τις πρωτόγνωρε καταστάσεις που όλοι ζούμε. Ο αμυντικός παίκτης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
” Σίγουρα για τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό, για τους προέδρους, προπονητές, αθλητές, ακόμα και για τους απλούς φιλάθλους που παρακολουθούν, έχει αλλάξει ριζικά η καθημερινότητα τους. Όχι μόνο από την διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και επειδή οι περισσότεροι δεν πάνε ούτε στη δουλειά τους και αντιμετωπίζουν όσο καλύτερα μπορούν, θέλω να πιστεύω, την κατάσταση! Οι αθλητές τώρα πλέον προπονούνται ατομικά για να κρατηθούν σε μια καλή κατάσταση, όμως όσο και να πιεστείς δεν μπορείς να φτάσεις τα επίπεδα της κανονικής προπόνησης”.

Μιλώντας για τον ίδιο, είπε τα ακόλουθα:
“Σε προσωπικό επίπεδο, οι μετακινήσεις μου είναι ελάχιστες! Προσπαθώ να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά και τους γύρω μου όσο περισσότερο γίνεται! Αθλούμαι σε καθημερινή βάση, περισσότερο για την προσωπική μου υγεία και έπειτα για το ποδοσφαιρικό κομμάτι που είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Πιστεύω ευχή όλων είναι να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατόν και όσο πιο αναίμακτα γίνεται όλο αυτό και να επιστρέψουμε στην έτσι και αλλιώς δύσκολη καθημερινότητα μας”.

Σχετικά με το αν θεωρεί σωστό να ακυρωθεί η χρονιά, είπε:
“Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι καθαρά αναμένουμε τις εξελίξεις από τους αρμόδιους, σίγουρα θέλουμε να παίξουμε και πάλι ποδόσφαιρο όσο πιο σύντομα γίνεται! Νομίζω δεν είναι σωστό να ακυρωθεί όλο το πρωτάθλημα μετά από τόσους αγώνες και προσπάθειες σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό κομμάτι. Όλοι καθημερινά και ειδικά οι ερασιτέχνες έχουν κάνει και κάνουν τις θυσίες τους!”

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η καραντίνα θα επηρεάσει την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο γενικότερα, απάντησε ως εξής:
“Οικονομικά πιστεύω θα δούμε καθολικές αλλαγές ,τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο! Υπάρχουν πολλά κοινωνικά προβλήματα που άλλοι αντιλαμβάνονται και άλλοι όχι και τόσο. Πολλοί ζουν στον αγγελικά πλασμένο κόσμο τους. Θα κρατήσει αρκετά ακόμα όλο αυτό. Υγεία και υπομονή σε όλο τον κόσμο!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments