Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Διάκου: “Του χρόνου θα πάμε για άνοδο!”

Διάκου: “Του χρόνου θα πάμε για άνοδο!”

1
Dodekanisos

Την πεποίθηση ότι την επόμενη χρονιά οι Πάνθηρες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Διάκου. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε με την είσοδο στην χώρα μας του κοροναϊού αλλά και στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει μέχρι τώρα από την ενασχόληση του με τον σύλλογο.

Για την διακοπή λόγω του κοροναϊού:
«Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις προσταγές και τον σχεδιασμό των υπεύθυνων φορέων. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που μας συμβαίνει και κάτι που μας κάνει σίγουρα να νιώθουμε περίεργα. Εμείς στους Πάνθηρες βάζουμε πάνω απ’ όλα όμως την ασφάλεια των παιδιών και όλων των συμπολιτών μας. Πρέπει όλοι να δείξουμε μεγάλη ψυχραιμία για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να επανέλθουμε αργότερα στους κανονικούς ρυθμούς».

Μιλώντας γενικότερα ο κ. Διάκου επεσήμανε:
«Μέχρι στιγμής είναι μια πολύ ευχάριστη διαδρομή γεμάτη από συγκινήσεις. Μπορώ να πω ότι καθημερινά μαθαίνω από τους Πάνθηρες και δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο για εμένα. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά αποτελεί την αφετηρία μας για να μπορέσουμε να ανέβουμε και άλλα σκαλοπάτια στη συνέχεια. Και τα σκαλοπάτια αυτά έχουν να κάνουν και με το θέμα της οργάνωσης και του σχεδιασμού αλλά και με το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ανδρική μας ομάδα. Δεν σας κρύβω ότι του χρόνου οι στόχοι μας θα αλλάξουν. Ο σχεδιασμός μας που από τώρα γίνεται προβλέπει να διεκδικήσουμε την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει τυχαία βέβαια. Είναι το αποτέλεσμα του σχεδιασμού και της πολιτικής που έχουμε χαράξει από τη στιγμή που ανέλαβε τους Πάνθηρες. Φέτος είναι μια αναγνωριστική χρονιά για όλους».

Σε ερώτηση για το αν αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει η φιλοσοφία χρησιμοποίησης νεαρών παικτών απάντησε ως εξής:
«Όχι βέβαια. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα υπάρξει μια ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με ορισμένους πιο έμπειρους παίκτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι μεγάλοι σε ηλικία. Απλά θα είναι παίκτες που έχουν αγωνιστεί πιο μεγάλο χρονικό διάστημα σε ανδρικές ομάδες. Από εκεί και πέρα το μεγαλύτερο ποσοστό του δυναμικού μας θα αποτελείται και πάλι από τα δικά μας παιδιά. Το θεωρώ δεδομένο ότι θα προωθηθούν και άλλοι παίκτες από το Εφηβικό μας. Αλλά αυτά είναι θέματα που θα δούμε έγκαιρα το προσεχές καλοκαίρι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] πριν από έναν χρόνο ο κ. Διάκου είχε τονίσει ότι η φιλοσ…. Μεταξύ άλλων είχε υπογραμμίσει ότι: «Θα υπάρξει μια […]