Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διακοφώτης: «Στήριξη στον Ποσειδώνα!»

Διακοφώτης: «Στήριξη στον Ποσειδώνα!»

0
diakofotis vima
Dodekanisos

Την θέληση και τη διάθεση να στηρίξει και να βοηθήσει στο πλαίσιο του δυνατού τον Ποσειδώνα Καρπάθου, όσον αφορά το ζήτημα της έδρας αλλά και των πολυδάπανων μετακινήσεων της ακριτικής ομάδας για τις ανάγκες του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στο www.askposidon.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης.

Ο ισχυρός άνδρας του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου ανέφερε πως η «Ένωση» θα είναι δίπλα στον Ποσειδώνα όσον αφορά το θέμα της μετακίνησης και θα προσπαθήσει να διευκολύνει με το μέγιστο δυνατό τρόπο την μετακίνηση των Καρπαθίων από και προς τη Ρόδο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μιας και η Κάρπαθος έχει σοβαρό «πρόβλημα» συγκοινωνίας τους χειμερινούς μήνες κάτι που δημιουργεί αφενός οικονομικά προβλήματα στον Ποσειδώνα και αφετέρου δυσκολεύει τον προγραμματισμό.

Επιπλέον ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ σχολιάζοντας το γηπεδικό του Ποσειδώνα δήλωσε πως εαν ο Ποσειδώνας εν τέλει επιλέξει να δηλώσει ως έδρα του κάποιο γήπεδο στη Ρόδο θα ζητήσει και μάλιστα σήμερα στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ειδικό κονδύλι από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Μπάμπη Κόκκινο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να στηρικθούν οικονομικά οι «κυανέρυθροι» μέχρι να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Πηγαδίων, τη φυσική έδρα των ακριτών.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Διακοφώτη

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων θα είναι δίπλα στον Ποσειδώνα σε ότι και αν χρειαστεί. Σαν Ένωση θα προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε την μετακίνησειςς της ομάδας της Καρπάθου που είναι γνωστό πως το χειμώνα αντιμετωπίζει συγκοινωνιακό πρόβλημα, αφού η αεροπορική σύνδεση με Ρόδο είναι πολυδάπανη και η ακτοπλοϊκή πολύ περίπλοκη. Δεσμεύομαι ότι ο Ποσειδώνας θα τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης στο θέμα της μετακίνησης από την ΕΠΣΔ» ήταν το σχόλιο του κ. Διακοφώτη ο οποίος πρόσθεσε.

« Όσον αφορά το γηπεδικό και το αν εν τέλει ο Ποσειδώνας επιλέξει για έδρα του κάποιο γήπεδο της Ρόδου, δεσμεύομαι ότι σήμερα κιόλας στην κλήρωση του πρωταθλήματος θα έρθω σε επαφή με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Μπάμπη Κόκκινο, προκειμένου να εξασφαλιστεί για τον Ποσειδώνα ειδικό κονδύλι που θα επιδοτεί την μετακίνηση του σωματείου εως ότου να είναι έτοιμο το Δημοτικό Γήπεδο στα Πηγάδια».

http://www.askposidon.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments