Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Διακοφώτης: “Ψάχνουμε τη λύση για τις μετακινήσεις”

Διακοφώτης: “Ψάχνουμε τη λύση για τις μετακινήσεις”

0
Dodekanisos

Παρουσία του πρώην διεθνή μας ποδοσφαιριστή και νυν Ευροβουλευτή Θεοδωρή Ζαγοράκη καθώς επίσης του Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά αλλά και του υπεύθυνου αθλητισμού της Περιφέρειας Ντοτίου Αιγαίου Νίκου Νικολή πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΔ η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αλλά και ο διαχωρισμός των ομίλων Ρόδου της Β’ Κατηγορίας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης ευχαρίστησε και τους τρεις τόσο για την παρουσία τους στην όλη διαδικασία όσο όμως και για την μεγάλη τους βοήθεια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων επεσήμανε και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να είναι εφικτό οι μετακινήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων να καλυφθούν από τον Δήμο και την Περιφέρεια. Συγκεκριμένα τόνισε τα ακόλουθα:
«Ευχαριστούμε τον Θοδωρή Ζαγοράκη που δέχθηκε να είναι παρών στην κλήρωση. Είναι ένας φίλος της Ένωσης και το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια. Ευχαριστούμε και τον Βουλευτή μας τον κ. Παππά που πάντα βοηθάει εμπράκτως. Μαζί μας είναι και ο κ. Νίκολης που επίσης είναι πάντοτε κοντά μας. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια εδώ και δυο χρόνια σαν Ένωση. Ζητήσουμε από τους Δήμους και τις Περιφέρειες να καλύψουν τις μετακινήσεις των ομάδων. Δυο χρόνια η προηγούμενη κυβέρνηση μας άκουγε και μας έλεγε ότι έχουμε δίκιο αλλά δεν προχώρησε τίποτα. Πλέον έχουμε αρκετούς Βουλευτές . Βλέπουν θετικά το αίτημα μας και περιμένουμε να περάσει η τροπολογία που θα είναι μια ανάσα γιατί θα δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους και στις Περιφέρειες να χρηματοδοτούν τις μετακινήσεις. Ο κ. Ιεραπετρίτης μας υποσχέθηκε ότι θα το φέρει προς ψήφιση. Μέσα από το ΔΟΠΑΡ υπάρχει ένα σημαντικό κονδύλι που έχει να κάνει με τον αθλητισμό. Θα προσπαθήσουμε με τη νέα Δημοτική Αρχή αλλά και με την Περιφέρεια να πάρουμε το μεγαλύτερο μερίδιο για εσάς, τα σωματεία. Γίνεται μια προσπάθεια αναβάθμισης όλων των γηπέδων. Υπάρχουν εκκρεμότητες αλλά υπάρχουν δεσμεύσεις. Αυτά τα γήπεδα που είναι να γίνουν θα γίνουν. Αυτό που θα πάρει τώρα σειρά είναι το Ενωσιακό. Ήδη έχουν φύγει για έγκριση οι οικονομικές προσφορές. Μέσα στον Δεκέμβριο θα μπει ο νέος τάπητας».
Στη δική του τοποθέτηση ο Θεοδωρής Ζαγοράκης είπε:
«Να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα από ένα χωριό της Καβάλας. Υποχρέωση όλων μας να είμαστε κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όποτε χρειαστείτε κάτι από εμένα να ξέρετε ότι είμαι στη διάθεση σας.»
Ο κ. Παππάς ευχήθηκε να «έχουμε μια καλή σεζόν. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας. Έχω τη τιμή να εκπροσωπώ τη Δωδεκάνησο στη Βουλή οπότε θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Γνωρίζω την προσπάθεια που κάνετε , τα κόστη είναι πολλά. Θα προσπαθήσω να σας στηρίξω. Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στους παίκτες να δείξουν το πάθος τους».
Ο κ. Νικολής από τη δική του πλευρά ευχήθηκε «υγεία σε όλους. Έχουμε αποδείξει ότι σαν Περιφέρεια είμαστε κοντά σε όλες τις ομάδες. Τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται στη Ρόδο και ο κ. Αυγενάκης για να δούμε και τα υπόλοιπα θέματα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments