Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διαιτησία: Αρχίζουν οι Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις

Διαιτησία: Αρχίζουν οι Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις

0
diaitites sindesmos
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τις Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα:
«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου και το Τ.Ο.Δ. κάνουν γνωστό στα μέλη τους ότι οι Δευτεριάτικες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 στα γραφεία του Συνδέσμου.
Η πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας κρίνεται ως απαραίτητη και υποχρεωτική για όλους τους εν ενεργεία και μη διαιτητές διότι θα γίνει ενημέρωση των νέων κανονισμών διαιτησίας και του Κ.Α.Π καθώς επίσης θα δοθούν οδηγίες εν’ όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Τέλος, εύχεται επί τη ευκαιρία ενάρξεως της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου σε όλες τις ομάδες, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές, Διαιτητές και γενικά σ’ όλους τους παράγοντες του Ποδοσφαίρου καλή ποδοσφαιρική περίοδο με την προσδοκία να επικρατήσουν ως κυρίαρχα στοιχεία των νέων πρωταθλημάτων οι αρχές του φιλάθλου πνεύματος του «ευ αγωνίζεσθαι» και την επιθυμία για απόλυτη έκλειψη των φαινομένων βίας που αμαυρώνουν το αθλητικό ιδεώδες.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments