Αρχική Videos Διαγραφή Μπογδάνου μετά από ακροδεξιό παραλήρημα στη Βουλή

Διαγραφή Μπογδάνου μετά από ακροδεξιό παραλήρημα στη Βουλή

0
Dodekanisos

Ο Κυριακός Μητσοτάκης, από τη Σλοβενία όπου βρίσκεται, έδωσε εντολή για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από το ακροδεξιό παραλήρημα του βουλευτή Α’ Αθηνών χθες, 5 Οκτωβρίου 2021, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την στρατηγική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας στη Βουλή. Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία είχε στόχο να επιτευχθεί μια ευρεία συναίνεση για ένα μείζον εθνικό θέμα, η διχαστική ομιλία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έριξε λάδι στη φωτιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο οποίος σε πολύ έντονο ύφος επιτέθηκε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Λίγο μετά ανακοινώθηκε και η διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νέα Δημοκρατία δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου είχε προειδοποιήσει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μετά το ατόπημα του με τη δημοσίευση ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου στα μέσα Σεπτεμβρίου, ότι δεν θα ανεχόταν ακροδεξιές συμπεριφορές στο μέλλον.

Έξαλλος με το ακροδεξιό παραλήρημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έγινε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: “Υπάρχει και χειρότερο από το τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος. Τι Μπογδάνος τι Χρυσή Αυγή!”  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments