Διαγόρας: Το όραμα της νέας διοικούσας

8
8

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Διαγόρα η σύνθεση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι η επιτροπή που με πολύ μεθοδικότητα κατάφερε να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο καταρτισμού του νέου ρόστερ της ομάδας. Με νέα φιλοσοφία και με γνώμονα να μπουν γερές βάσεις στον σύλλογο προκειμένου να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος, η επιτροπή δούλεψε πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι και οπωσδήποτε έχει αφήσει ήδη τη σφραγίδα της. Αναλυτικά, τα ονόματα που συμμετέχουν είναι:
Μέντος Ζωάννου
Μανόλης Γλυνός
Δημήτρης Σπανός
Γιάννης Μαρκακιού
Αντώνης Μαρκακιού
Γιώργος Καματερός

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και να πηρε δηλ. την ψηφο τους η και να μην την πηρε σε χαλαει; Αμα θεωρησαν καλο να τον ψηφσουν καλα εκαναν.Αλλα και να μην τον ψηφησαν παλι καλα εκαναν γιατι ετσι ηθελαν.Και κατι αλλο.Δηλαδη σε οποια εκδηλωση βλεπεις πολιτικους σημαινει οτι τον ψηφηζουν και οι παροντες;

  2. Μην ασχολείστε με τον Μάκη , χάσιμο χρόνου. Αυτά ξέρει αυτά λέει. Ή καλύτερα αυτά του λένε να γράψει και αυτά γράφει. Διαβιβάστε σε όλες τις αναρτήσεις που έχει το site και που αφορά θέματα ΕΠΣΔ, τι γράφει και πως τα σχολιάζει. Από εκεί θα καταλάβετε τι συμφέροντα υπερασπίζετε . Τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Δεν λέγετε καν ΜΑΚΗΣ. Είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο.

  3. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΙ ΔΙΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ,ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ …….ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!!!

  4. [quote name=”Kostas”]Μην ασχολείστε με τον Μάκη , χάσιμο χρόνου. Αυτά ξέρει αυτά λέει. Ή καλύτερα αυτά του λένε να γράψει και αυτά γράφει. Διαβιβάστε σε όλες τις αναρτήσεις που έχει το site και που αφορά θέματα ΕΠΣΔ, τι γράφει και πως τα σχολιάζει. Από εκεί θα καταλάβετε τι συμφέροντα υπερασπίζετε . Τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Δεν λέγετε καν ΜΑΚΗΣ. Είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο.[/quote]
    είμαι ο makis και είμαι με το ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΜΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ τώρα εσείς πολύ κοπτόσαστε, αλλά περιμένετε οι εκλογές θα έρθουν στην ώρα τους.