Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Συνέχισαν την προετοιμασία

Διαγόρας: Συνέχισαν την προετοιμασία

0
diagoras_ethnikos_asteras1
Dodekanisos
Συνέχισαν κανονικά την προετοιμασία τους σήμερα οι κυανέρυθροι. Ο Διαγόρας την Κυριακή το απόγευμα υποδέχεται στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας την Καλλιθέα και θέλει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να μείνει μέσα στο γκρούπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέσα από τα πλέη οφ, την τρίτη θέση που οδηγεί στην Σούπερ Λίγκα. Ο γηραιός της πόλης μας έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα αγωνιστικά, με απουσίες βασικών παικτών του . Το γεγονός αυτό αναγκάζει τον Πέτρο Ρουτζιέρη να δώσει και πάλι ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα πρέπει να μην παρουσιαστούν αδιάφοροι, καθώς από αυτές τις εμφανίσεις τους θα κριθεί και η συνέχεια τους στους αγωνιστικούς χώρους, με την φανέλα της ομάδας.
Ήδη ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει δείξει πώς εμπιστεύεται τους Άγγελο Χειμωνέττο , Γιώργο Τύρελη, Σταύρο Πεταυράκη, Πανορμίτη Καρπαθάκη, Γιώργο Μαριεττάκη, Μιχάλη Φράγκο κι εκείνοι με την σειρά τους, θα πρέπει να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο όποτε καλούνται να το πράξουν, πώς δίκαια είναι σε  αυτήν την ομάδα.
Οι κυανέρυθροι γυμνάσθηκαν χθες στο βοηθητικό πάνω σε φυσική κατάσταση αλλά και τακτική.
-Αξίζει να σημειωθεί, πώς ξεκίνησε χθες ατομικό πρόγραμμα ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, αλλά παραμένει άγνωστο αν τελικά θα προλάβει να αποθεραπευθεί και να αγωνισθεί κατά της Καλλιθέας την προσεχή Κυριακή.
-Εκείνος που θα πρέπει πλέον να αποκλεισθεί από τον αγώνα αυτό, είναι ο Ζόζεφ Αγκιρίμπα, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες, αλλά αντίθετα αναχώρησε για την Αθήνα. Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε,  ο ¨Τζό¨θα εξετασθεί από γιατρό για τις ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, παίρνοντας και τα αποτελέσματα της άμεσα.
-Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Στάθης Προβατίδης, αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής.
-Απών, αλλά λόγω τιμωρίας, θα είναι και ο νεαρός Πανορμίτης Καρπαθάκης, ο οποίος αποβλήθηκε στο μάτς της Καρδίτσας με την Αναγέννηση .
-Επιστρέφει από τιμωρία  ο Μπάρτος Ταραχούλσκι, ο οποίος θα αποτελέσει και πάλι την αιχμή του δόρατος στην επίθεση του Διαγόρα.
Όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς οι αλλαγές θα είναι πολλές, μιας και υπάρχουν απουσίες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Μαρτσελο Γκούτμαν ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή.
Πέρα από τα προβλήματα όμως, πρέπει να σημειωθεί πώς ο Διαγόρα σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν, έχει δείξει χαρακτήρα και το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα .Χρειάζεται απλά σοβαρότητα απέναντι σε μια ομάδα ουραγό , αγωνιστική πειθαρχία στις εντολές που θα δώσει στους παίκτες του ο Πέτρος Ρουτζιέρης, αλλά και συγκέντρωση στα καθήκοντα τους, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει ελεύθερα και θέλει να κάνει το ίδιο και την Κυριακή απέναντι στον Διαγόρα.
ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Ο ΡΕΓΙΕΣ
Τα ευχάριστα ηρθαν χθες στον Διαγόρα από την πειθαρχική επιτροπή, η οποία με βάση το λάθος του διαιτητή στο φύλλο αγώνα της Καρδίτσας, δεν χρέωσε στον Χοσέ Ρέγιες την τέταρτη κίτρινη κάρτα και συνεπώς κακώς δηλώθηκε να εκτίσει στον αγώνα με τον Ιωνικό την ποινή του. Ο Ρέγιες όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε χθες από την γραμματεία του Διαγόρα, έχει τρεις κίτρινες κάρτες και είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη και για το μάτς με τον Ιωνικό, εφόσον δεν δεχθεί άλλη την Κυριακή.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments