Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Προβλημάτων συνέχεια

Διαγόρας: Προβλημάτων συνέχεια

0
salamastrakis2
Dodekanisos
Συνεχίσθηκε σήμερα κανονικά η προετοιμασία του Διαγόρα για τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Καλλιθέας στον οποίο ο γηραιός της πόλης μας έχει σαν μοναδικό στόχο την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα του επιτρέψουν να παραμείνει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα και συνάμα μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέσα από τα πλέη οφ την άνοδο στην πιο πάνω Κατηγορία. Η κατάσταση όμως αγωνιστικά δεν έχει διαμορφωθεί τόσο καλά για την ομάδα μιας και τραυματισμοί αλλά και τιμωρίες εμποδίζουν τον Πέτρο Ρουτζιέρη να παρατάξει σε κάθε μάτς την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εκτός μάχης μέχρι τέλος της περιόδου βγήκε ο Παναγιώτης Σπάρταλης ο οποίος έβγαλε από το πόδι του τον νάρθηκα αλλά τοποθέτησε σύμφωνα με την συμβουλή των γιατρών γύψο .Ο αρχηγός της ομάδας των κυανέρυθρων φορούσε τον νάρθηκα για δυο εβδομάδες και θα κρατήσει τον γύψο στο πόδι του ακόμα τρεις μέχρι να αρχίσει την κινησιοθεραπεία αλλά και να πατάει το πόδι του.
¨ Είμαι καλύτερα ¨ τόνισε χθες και συνέχισε: ¨ Το τέλος των πλέη οφ είναι πολύ πιθανόν να το προλάβω αλλά δεν θέλω να ρισκάρω, Θέλω να βγώ από αυτήν την περιπέτεια απόλυτα υγιής.¨ Σε ερώτηση αν τελικά θα μπορέσει να μπει στα πλέη οφ ο Διαγόρας ο αρχηγός της ομάδας απάντησε προβληματισμένος: ¨ Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δύσκολα θα περάσουμε στην διαδικασία των πλέη οφ¨
Στο μεταξύ πρέπει να σημειωθεί πώς στο Κυριακάτικο μάτς του Δημ. Σταδίου
-Δεν θα αγωνισθεί ο νεαρός Πανορμίτης Καρπαθάκης ο οποίος θα λείψει αυτήν την Κυριακή καθώς θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική.
-Παρόντες στο μάτς με την Καλλιθέα θα είναι οι δυο παίκτες που συμπλήρωσαν όριο καρτών . Ο Γιώργος Πουλόπουλος και ο Χοσέ Ρέγιες. Ο πρώτος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Ιωνικό και Τρίκαλα κι ο δεύτερος στο μάτς με τον Ιωνικό επίσης.
-Τα προβλήματα αυξάνονται για τον Πέτρο Ρουτζιέρη καθώς ούτε και σήμερα γυμνάσθηκαν οι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Ζόζεφ Αγκιρίμπα οι οποίοι είναι τραυματίες αλλά μέχρι χθες δεν έχουν ακολουθήσει ούτε ατομικό πρόγραμμα.

Από το γραφείο τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments