Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας-ΟΦΗ 0-1

Διαγόρας-ΟΦΗ 0-1

0
diagoras_ionikos
Dodekanisos
Παρακολουθείστε live από τον news12.gr την εξέλιξη της εντός έδρας αναμέτρησης του Διαγόρα με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Football League.
2΄: Από πάσα του Ρέγες, ο Ταραχούλσκι σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως έδιωξε ο Βεζυρίδης.
3΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 0-1: Ένας πρώην παίκτης του Διαγόρα, ο Ιβάν Ρούσεφ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 μ. έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ταμπάση για το 0-1.
18΄: Αναγκαστική αλλαγή για το Διαγόρα. Βγαίνει ο Ταμπάσης, που δεν αισθανόταν καλά και στη θέση του πέρασε νεαρός Χειμωνέττος.
20΄: Μακρινό σουτ του Γεωργίου, ο Βεζυρίδης έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.
39΄: Ο Ταραχούλσκι από το ύψος της περιοχής έστρωσε πιο πίσω στο Σπάρταλη, αυτός έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βεζυρίδη.
48΄: Από κόρνερ του Ρέγες ο Σαλαμαστράκης πήρε την κεφαλιά, όμως η άμυνα του ΟΦΗ έδιωξε πάνω στη γραμμή, με το διαιτητή να δείχνει άουτ.
50΄: Μακρινό σουτ του Πλάτανου συρτό και ευθύβολο, η μπάλα πάνω στο Βεζυρίδη.
54΄: Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εν μέσω αποδοκιμασιών από τους φίλους του Διαγόρα, ο Ιβάν Ρούσεφ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και στη θέση του περνάει ο Ερόλ Μπουλούτ.
55΄: Από φάουλ του Γκούτμαν, ο Σκόνδρας μες στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι.
72΄: Αλλαγή για το Διαγόρα. Στη θέση του Ρέγες μπαίνει ο Αγκιριμπά
75΄: Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Γιακούμπου περνάει ο Τάντιτς
81΄: Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Κάλαϊτζιτς μπαίνει ο Μπούρμπος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης (18΄ Χειμωνέττος), Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (72΄ Αγκιριμπά), Σπάρταλης, Γκούτμαν, Γεωργίου, Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γιακούμπου (75΄ Τάντιτς), Κάλαϊτζιτς, Καπάνταης, Ρούσεφ (54΄ Μπουλούτ), Γεωργίου, Παπούλης, Κιάσσος, Χαριτωνίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτσης (Θράκης), Καραβασίλης (Καβάλας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53΄ Γκούτμαν, 61΄ Σαλαμαστράκης-27΄ Χαριτωνίδης (μαρκ.), 31΄ Πίτσος (διαμ), 34΄ Γαλανόπουλος (μαρκ), 43΄ Κάλαϊτζιτς (μαρκ)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments