Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Διαγόρας μπάσκετ: Εντάχθηκε στις προπονήσεις και ο Γιώργος Σαλέμης

Διαγόρας μπάσκετ: Εντάχθηκε στις προπονήσεις και ο Γιώργος Σαλέμης

0
Dodekanisos

Στη Ρόδο βρίσκεται ο νεαρός Γιώργος Σαλεμής, ο οποίος εντάχθηκε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας και τέθηκε στη διάθεσή του Στάθη Βλαχοδήμου. Ο 18χρονος αθλητής, που αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα του Πανερυθραϊκού, μετακόμισε ήδη στη Ρόδο και ξεκίνησε προετοιμασία με τον Διαγόρα, εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

Ο ταλαντούχος αθλητής έχει δείξει μία πολύ καλή εικόνα και θα παίξει για πρώτη φορά σε ανδρικό πρωτάθλημα, έχοντας ολοκληρώσει τις εφηβικές του υποχρεώσεις. Ο Γιώργος Σαλεμής θα σπουδάσει στη Ρόδο και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας. Η προετοιμασία του Διαγόρα συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Αντώνης Χρύσης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται ακόμη στην Κω.

Ανακαίνισε τα γραφεία του
Μία νέα εξαιρετική και καλαίσθητη εικόνα παρουσιάζουν τα γραφεία του Γ.Σ. Διαγόρας, στη λέσχη του συλλόγου. Η ομάδα μας ανακαίνισε σε σημαντικό βαθμό τα γραφεία της, σεβόμενη τους δεκάδες γονείς και παιδιά που τα επισκέπτονται σε καθημερινή βάση. Η πρόεδρος του ερασιτέχνη Διαγόρα Τασία Καρπαθάκη ήταν η πηγή έμπνευσης της ανακαίνισης, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον προς όλους τους επισκέπτες. Σημαντική βοήθεια έπαιξαν στην ανακαίνιση ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου Λοΐζος Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Συμιξής, ο Γιάννης Ευθυμίου και ο Άκης Κωνσταντινίδης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Η γραμματεία είναι στη διάθεση του κοινού σε καθημερινή βάση από τις 16:00 έως και τις 20:00 για εγγραφές και οποιαδήποτε πληροφορία για τα τμήματα των ακαδημιών μας!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments