Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας – Κλεάνθης 2 – 1 (pics)

Διαγόρας – Κλεάνθης 2 – 1 (pics)

0
3
Dodekanisos

Φιλική νίκη με σκορ 2 – 1 σε βάρος του Κλεάνθη Παραδεισίου στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου πέτυχε σήμερα ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν την καλύτερη τους έως τώρα εμφάνιση στα φιλικά και αυτό ήταν κάτι που ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή και το καινούργιο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τσαμπίκος Πεταυράκης. Από την άλλη πλευρά, ο Κλεάνθης «κατέβηκε» με ένα πολύ νεανικό σχήμα καθώς ο Γιώργος Σταυριανός χρησιμοποίησε πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με πλασέ του Σαπαλίδη (μετά από πάσα του Καλημέρη) στο 20’. Ο «γηραιός» έφθασε στην ισοφάριση στο 38’ με σουτ του Λαμάϊ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε ο Καστρουνής με πλασέ στο 70’ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σκυλλάς, Τσελεπίδης, Χατζηπέτρος, Σαλαμαστράκης, Λαμάι, Μαίλης, Επιφάνης, Ξύπας, Μπαούρης, Παλάζης, Ζουρούδης (Έπαιξαν και οι Κουλούμπρης, Παστρικός, Πεταυράκης, Ιμεραλιλάϊ και Καστρουνής)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέτος, Κρομμύδας, Κορκίδας, Καλημέρης Γιάννης, Καρίκης, Ατσίδης Τάσος, Καλημέρης Κώστας, Μήτρου, Φερετζέλης, Σαπαλίδης (Έπαιξαν και οι Μιχάλης Ατσίδης, Κουμπουράκης, Μεμοτσέλα, Κεβάνι, Πολυμένωφ και Γρηγοριάδης)

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/diagoras_kleanthis/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments