Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Ημέρα ξεκούρασης

Διαγόρας: Ημέρα ξεκούρασης

0
diagoras_pierikos2
Dodekanisos
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή (Πέμπτη) για τους παίκτες του Διαγόρα . Ο Πέτρος Ρουτζιέρης προτίμησε να τους ξεκουράσει και να τους επαναφέρει από αύριο στην προετοιμασία, για ένα πολύ δύσκολο αγώνα, όπως είναι αυτός που θα δώσουν οι κυανέρυθροι στα Γιάννινα. Ο Διαγόρας θα παρουσιασθεί εκεί με πολλές ελλείψεις από τιμωρίες αλλά και τραυματισμούς. Αυτό σημαίνει πώς ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης, θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στο μάτς της Δευτέρας, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Οι απουσίες, έξι στον αριθμό, προϋποθέτουν ευκαιρία σε νέα παιδιά που  ακολουθούν το πρόγραμμα των επαγγελματιών. Ήδη ορισμένοι από αυτούς (Τύρελης, Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Καρπαθάκης, Φράγκος , Μαριεττάκης ) έχουν χρησιμοποιηθεί, έστω και για λίγο στους αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της football league και αναμένεται, εφόσον κληθούν από τον προπονητή της ομάδας, να προσφέρουν στην κατεύθυνση της κατάκτησης ενός θετικού αποτελέσματος. Υπενθυμίζεται πώς τιμωρημένοι είναι οι Απόστολος Σκόνδρας , Νίκος Χατζόπουλος, , Χάρης Ταμπάσης, Γιώργος Σαλαμαστράκης και Μπάρτος Ταραχούλσκι. Από αυτούς, οι τρεις πρώτοι ζήτησαν άδεια και πήγαν στις πατρίδες τους για να δουν τις οικογένειες τους, ενώ ο Ταραχούλσκι πήγε για τον ίδιο λόγο στην Πολωνία.  Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς τραυματίας παραμένει ο Στάθης Προβατίδης, δεν προπονείται και συνεπώς δεν μπορεί να αγωνισθεί ούτε αυτός. Εκείνοι λοιπόν που θα κληθούν να αγωνισθούν, θα πρέπει πριν από όλα να είναι σοβαροί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι, να έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι και τίποτε άλλο, σε ένα μάτς που χρειάζεται πολλή προσοχή, μιας και ο αντίπαλος που είναι στην πρώτη θέση, δεν αστειεύεται

Οι κυανέρυθροι θα προπονηθούν κανονικά σήμερα το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για τα Γιάννινα.
Το κλίμα στην ομάδα μετά και την νίκη επί του Πιερικού είναι πολύ καλό και αναμένεται να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα και στα Γιάννινα. Η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά με δεδομένο πώς οι παίκτες του Διαγόρα θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, οι πάντες θεωρούν πώς θα υπάρξει κέρδος από αυτή την προσπάθεια .
ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ

Στο μεταξύ, πρέπει να σημειωθεί πώς οι άνθρωποι του Διαγόρα και προ πάντων ο Πανταζής Κολάης, εργάζονται πυρετωδώς για την συμπλήρωση και την κατάθεση του φακέλου στην αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Ήδη συλλέγονται  τα απαραίτητα έγγραφα για την συγκρότηση του φακέλου, ο όποιος όπως όλα δείχνουν θα κατατεθεί εμπρόθεσμα, προκειμένου ο Διαγόρας να είναι καθόλα εντάξει όταν θα κληθεί να αγωνισθεί στα πλέη οφ .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments