Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ήταν στραβό το κλίμα…

Ήταν στραβό το κλίμα…

1
diagoras_ilioupoli2
Dodekanisos
Μια από τις χειρότερες σελίδες στην ιστορία του μπορεί να πει κανείς πως αποτέλεσε το παιχνίδι με την Ηλιούπολη για την ομάδα του Διαγόρα. Ίσως δεν είναι τόσο το τελικό 1 – 2 αλλά πολύ περισσότερο τα όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο από τους οργανωμένους φίλους του «γηραιού». ¨Όταν η Ηλιούπολη λοιπόν πέτυχε το δεύτερο της τέρμα και πήρε προβάδισμα στο σκορ (στο 63’), οι οργανωμένοι των «κυανέρυθρων» ξεσπάθωσαν κατά της διοίκησης και ιδιαιτέρως κατά του μεγαλομετόχου Κώστα Χρυσοχοϊδη, θεωρώντας τον ως βασικό υπεύθυνο για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές και που οπωσδήποτε τους επηρεάζουν αγωνιστικά. Οι φίλοι του «γηραιού» με συνθήματα φώναζαν κατά και της αξιοπιστίας της αναμέτρησης ενώ δεν παρέλειψαν να τραγουδήσουν εν χορό και το «έξω οι τσάτσοι του Τσακογιάννη». Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης μάλιστα, κατέβασαν τα πανό τους και μετακινήθηκαν προς την σκεπαστή κερκίδα. Αργότερα, συγκεντρώθηκαν έξω από την λέσχη του συλλόγου, θέλοντας να εκφράσουν ακόμα περισσότερο την δυσαρέσκεια τους. Είναι οι πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον σύλλογο ο Κώστας Χρυσοχοϊδης, που οι οργανωμένοι τα έχουν ανοιχτά πλέον μαζί του και ουσιαστικά του ζητούν να απομακρυνθεί από την ομάδα!
Το αγωνιστικό σε δεύτερο μοίρα
Με βάση τα προαναφερθέντα, όπως πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος, το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ήταν φανερό πάντως από το ξεκίνημα του παιχνιδιού (πολύ περισσότερο στην επανάληψη), πως κανένας από τους ποδοσφαιριστές του Πέτρου Ρουτζιέρη δεν είχε την απαραίτητη ψυχολογία για να αγωνιστεί. Ήταν φανερό πως τα πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά και το ότι οι πδοσφαιριστές προπονούνται όπου βρουν λόγω της έλλειψης ενός οργανωμένου προπονητηρίου, τους έχει επηρεάσει πάρα πολύ και δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα.
Ξεκίνησε καλύτερα
Η φιλοξενούμενη ομάδα, ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και για τον λόγο αυτό μπόρεσε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 4’ λεπτό. Ο Διαγόρας άρχισε να παίρνει κάπως τα πάνω του από το 20’΄και μετά φθάνοντας στην ισοφάριση. Στην επανάληψη, συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας μάλιστα τις προυποθέσεις για να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν στο δεύτερο τέρμα της Ηλιούπολης. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε μια τυπική διαδικασία. Από τη μια η Ηλιούπολη βολευόταν με το υπέρ της αποτέλεσμα και από την άλλη οι παίκτες του Διαγόρα πολύ επηρεασμένοι ψυχολογικά, δεν μπορούσαν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκηνικό.
diagoras_ilioupoli1Το φιλμ του αγώνα
4΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 0-1: Ο Σαλαμαστράκης προσπάθησε να διώξει, όμως ο Λαμπρόπουλος κόντραρε, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στο Νιάρη, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ.
10΄: Από εκτέλεση κόρνερ του Ζλάτκοβιτς, ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά, όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Κατεμής έδιωξε.
23΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-1: Από εκτέλεση φάουλ του Ζλάτκοβιτς ο Ταραχούλσκι «πετάχτηκε» και από κοντά έκανε το 1-1.
34΄: Σουτ του Νιάρου από το ύψος της περιοχής, ο Ταμπάσης με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ.
Ημίχρονο  1-1
54΄ : Μετά από μπαλιά του Γεωργίου ο Ζλάτκοβιτς βρέθηκε τετ α τετ με το Μαράμα, το πλασέ του όμως έφυγε άουτ.
63΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-2: Κάθετη πάσα του Λεοντίου, «κοιμήθηκε» η άμυνα του Διαγόρα και έδωσε την ευκαιρία στον Ηλιόπουλο να βρεθεί μόνος με τον Ταμπάση, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα.
81΄: Από σέντρα του Γεωργίου, ο Ταραχούλσκι έπιασε υπό πίεση την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης (69΄ λ.τ Καρπαθάκης), Ρέγες, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Πλάτανος (66΄ Πεταυράκης), Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας (78΄ λ.τ Φράγκος), Πουλόπουλος.

Ηλιούπολη (Θύμιος Γεωργούλης): Μαράμας, Λεοντίου, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Κρητικός (90΄ Μπιτίλης), Σικαλιάς, Μπέριος, Πλα Μόγια (59΄ Ηλιόπουλος), Κατεμής, Νιάρος (84΄ Άλμπι), Θάνος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέγγος (Έυβοιας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ρούμπης (Εύβοιας), Σγάντσος (Πειραιά)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45΄ Χριστοφιλέας (διαμ), 52΄ Σκόνδρας (μαρκ), 57΄ Πλάτανος (μαρκ), 89΄ Φράγκος (θεατ)-22΄ Μαράμα, 86΄ Θάνος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos
nikos
11 years ago

diagorara mporite na kardizete panta