Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Εξακολουθεί να βλέπει ψηλά, «καθάρισε» και τον Καραϊσκάκη!

Εξακολουθεί να βλέπει ψηλά, «καθάρισε» και τον Καραϊσκάκη!

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Διαγόρας και το απέδειξε και στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2, ο Διαγόρας νίκησε με 1-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς. Στην κορυφή βρίσκεται ο Ιωνικός Νίκαιας με 21 βαθμούς.

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες φάσεις, ο Διαγόρας «χτύπησε» πάλι νωρίς και συγκεκριμένα το γκολ της νίκης πέτυχε στο 19ο λεπτό ο Κονέ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοχρήστου, ο αμαρκάριστος Κονέ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0 του «γηραιού».

Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από την ομάδα της Άρτας, «έκλεισαν» άψογα τους χώρους, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

Στο 19’ ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε κόρνερ μέσα στην καρδιά της άμυνας και ο Κονέ που είχε ξεχαστεί με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0.


Στο 41’ μετά από σέντρα του Κοντοχρήστου, ο Γεωργίου πάσαρε στον Κονέ αλλά πριν προλάβει να σουτάρει η μπάλα διώχθηκε μακριά. Ο Διαγόρας έκανε νέα επίθεση με τον Κοντοχρήστο που σέντραρε ξανά και ο Αλάεθ έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα όμως άουτ.


Στο 60’ ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε ακόμα ένα κόρνερ με τον Κωστούλα να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα όμως να περνάει και πάλι άουτ.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Σύνδεσμο Δράμας) και «βοηθοί» του ήταν οι Δελής (Βοιωτα) και Κωνστάντις (Εύβοια)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας (58’ λ.τ. Σελινιωτάκης)Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Ντοριβάλ, Μασούρας, Γεωργίου (62’ Μανωλάκης), Αλάεθ (62’ Σμυρλής), Λινάρδος (76’ Αθανασίου), Κονέ (76’ Αυγενικού)
ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης, Νταλακούρας (46’ Κλιγγόπουλος), Δούμτσιος, Γυφτοκώστας (46’ Μαύρου), Τάμπας (64’ Κόκκας), Παπανίκου, Λόβριτς (55’ Δερμιτζάκης), Πούνεϊ (70’ Μάγγος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments