Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Φεύγουν και άλλοι

Διαγόρας: Φεύγουν και άλλοι

0
diagoras_levadiakos
Dodekanisos
Ο Διαγόρας μπορεί να μην ολοκληρώνει τον  φάκελο του για να μπει στα πλέη οφ όπως ανακοίνωσε ο Κώστας Χρυσοχοϊδης το περασμένο Σάββατο, ωστόσο οι κυανέρυθροι είναι αποφασισμένοι να πράξουν το καθήκον τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κυνηγήσουν την νίκη, σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν .
Αυτό έπραξαν και στον αγώνα με την Καλλιθέα. Σαφώς ανώτερος ο Διαγόρας νίκησε με 2-0, ξεπέρασε τα Τρίκαλα στην βαθμολογία και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την Δόξα Δράμας. Οι κυανέρυθροι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν όσο γίνεται ψηλότερα, δείχνοντας πώς άξιζαν καλύτερης τύχης από τα πλέη οφ, ακόμα και να μπουν σε αυτά.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του, κάτι που ανέφερε και στις δηλώσεις του, αλλά η αγωνία είναι δεδομένη με αυτή την οικονομική κατάσταση, αφού κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη όλοι οι ποδοσφαιριστές, από την εορταστική άδεια που τους δίνεται .
Αναλυτικότερα:
Σήμερα οι παίκτες του Διαγόρα γυμνάσθηκαν το μεσημέρι σε δυο γκρούπ. Εκείνοι που αγωνίσθηκαν κατά της Καλλιθέας  έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς .
Αύριο οι παίκτες της ομάδας θα προπονηθούν το πρωί κανονικά και στην συνέχεια ο Πέτρος Ρουτζιέρης τους δίνει άδεια, για να περάσουν τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και του Πάσχα με τις οικογένειες τους.
Θα τους περιμένει από την Τρίτη του Πάσχα στις προπονήσεις, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα στην Νίκαια με τον Ιωνικό
Αυτό που ανησυχεί πλέον τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τους συνεργάτες του, είναι αν θα επιστρέψουν όλοι από την άδεια την εορταστική.
Υπάρχουν φόβοι πώς θα κάνουν κι άλλοι παίκτες του Διαγόρα προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι, κατοχυρώνοντας φυσικά με τον τρόπο αυτό και τα χρήματα που τους οφείλονται .
Υπάρχουν προς το παρών έντονες φήμες ήδη, πώς δεν θα επιστρέψουν από την πατρίδα τους βασικοί παίκτες της ομάδας και ιδιαίτερα οι τρεις ξένοι Μπάρτος Ταραχούλσκι, Χοσέ Ρέγιες και ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς.
Ο τελευταίος μάλιστα έκανε πράξη την πρόθεση του, βγάζοντας την φανέλα και δίνοντας την σε φίλαθλο της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα , δείχνοντας πώς σκέπτεται  να αποχωρήσει κι όχι για να πανηγυρίσει την νίκη. Όλα θα φανούν από την ερχόμενη Τρίτη και μετά, αφού τώρα είναι νωρίς για να πει κανείς οτιδήποτε.
Από το γραφείο τύπου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments