Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Διαγόρας: Έτοιμος και ο Ιορδάνογλου

Διαγόρας: Έτοιμος και ο Ιορδάνογλου

0
Dodekanisos

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Αιγάλεω συνεχίζει ο Γ.Σ. Διαγόρας. Το προσεχές Σάββατο (17:00) θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Βενέτης» η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Ο Στάθης Βλαχοδήμος έχει στη διάθεσή του ξανά και τον Στράτο Ιορδάνογλου, που δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Έσπερο Καλλιθέας. Ο νεαρός αθλητής ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Αιγάλεω. Η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει για την Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Evita Asty. Η επιστροφή στη Ρόδο έχει προγραμματιστεί το βράδυ του Σαββάτου, μετά το παιχνίδι.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗ

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ευχαρίστησε τον Γ.Σ. Διαγόρας για την τιμή που έκανε να τον τιμήσει στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Έσπερο Καλλιθέας. Ο ίδιος ευχαρίστησε: «Λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζω δεν μπόρεσα να βρεθώ στην τιμή που μου έκανε ο Γ.Σ. Διαγόρας και κυρίως ο φίλος Γιάννης Ευθυμίου να με βραβεύσει. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα και σας περιμένω στην Αθήνα να ανταποδώσω. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να αναγνωρίζεται από ανθρώπους αγνούς και αυθεντικούς η αξία σου. Σας ευχαριστώ και πάλι».

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ

Από αύριο θα διατίθενται, από τη λέσχη του συλλόγου τα νέα φούτερ και οι φόρμες του Γ.Σ. Διαγόρας. Τα νέα καλαίσθητα φούτερ και οι φόρμες του συλλόγου θα διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου από τις 17:30 έως τις 20:30.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments