Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πήραν πανάξια το… Χρυσό Βατόμουρο!

Πήραν πανάξια το… Χρυσό Βατόμουρο!

0
diagoras_trasivoulos6
Dodekanisos
Άνευρο, άχρωμο, άγευστο. Αυτές οι τρεις λέξεις περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα του αγώνα που παρακολούθησαν οι θεατές της αναμέτρησης του Διαγόρα με τον Εθνικό στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της αναμέτρησης, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να μετριούνται στα δάχτυλα του… ενός χεριού, σε έναν από τους χειρότερους αγώνες της φετινής σεζόν.
Το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες των δύο ομάδων περιορίστηκαν σε αναγνωριστικό παιχνίδι, με την πρώτη καλή φάση να καταμετράται στο 40΄ ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν να ξυπνάνε από το «λήθαργο» στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με το πέναλτι που κέρδισε ο Χατζόπουλος και έχασε ο Ζλάτκοβιτς.
Στην επανάληψη ο Εθνικός πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λήξη της αναμέτρησης οι οργανωμένοι οπαδοί του «γηραιού» χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας τους.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
40΄: Σέντρα από αριστερά του Παγώνη, ο Κορακάκης από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ στην κίνηση, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
45΄: Ο Φοφανά έσπρωξε μέσα στην περιοχή το Χατζόπουλο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζλάτκοβιτς, όμως απέκρουσε ο Σωτηρίου, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
67΄: Διαγώνιο σουτ του Ουατταρά μέσα από την περιοχή, ο Ταμπάσης απέκρουσε με τα πόδια σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια μπλόκαρε.
71΄: Σέντρα του Ουατταρά από αριστερά, ο Ταμπάσης βγήκε και απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Παγώνη, που έκανε το σουτ, όμως και πάλι ο Ταμπάσης έδιωξε.
79΄: Κόρνερ του Παγώνη, ο Ταμπάσης έκανε κακή έξοδο, ο Κορακάκης βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή, δεν μπόρεσε όμως να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.
92΄: Συρτό σουτ του Σπάρταλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Σωτηρίου.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγες, Σπάρταλης, Γκούτμαν (41΄ Ζλάτκοβιτς λ.τ), Γεωργίου, Προβατίδης (75΄ Χριστοφιλέας λ.τ), Πλάτανος, Ταραχούλσκι.
Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Παγώνης, Σύρος, Κοκκίνης, Κορακάκης, Φαρινόλα, Ψιάνος, Γκράϊμς, Φοφανά (91΄ Καρλόπουλος), Βασιλόγιαννης (60΄ Ουατταρά), Τσεμπερίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Πρέντζας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56΄ Προβατίδης (μαρκ), 71΄ Ταμπάσης (διαμ), 71΄ Σαλαμαστράκης (διαμ), 77΄ Χατζόπουλος (μαρκ)-45΄Φαρινόλα (διαμ), Τσεμπερίδης (διαμ), 45+ Σωτηρίου (διαμ), 58΄ Κοκκίνης (μαρκ), 86΄ Γκράιμς (μαρκ)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 93΄ Σπάρταλης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments