Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας επτά αστέρων! (pics)

Διαγόρας επτά αστέρων! (pics)

4
8
Dodekanisos

Εντυπωσιακός ήταν ο Διαγόρας στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν επτά τέρματα και κέρδισαν με 7 – 0 τον Διαγόρα Βατίου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Οι «κυανέρυθροι» του Πέτρου Ρουζτιέρη ήταν πολύ καλοί και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησαν τον αντίπαλο τους να πάρει ανάσα. Έδειξαν με την εμφάνιση που έκαναν ότι είναι πανέτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις. Ο Διαγόρας είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και οι παίκτες του έδειξαν σαν να παίζουν πολύ καιρό μαζί. Ήταν δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια που οπωσδήποτε θα τον βοηθήσουν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Στο 6’ ο Παλάζης έκανε σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, έφθασε και πάλι στον ίδιο και με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0).
Στο 20’ ο Κουλούμπρης έκανε μια πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Πεταυράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0.
Στο 34’ ο Επιφάνης πάσαρε στον Ζουρούδη και αυτός με πλασέ έκανε το 3 – 0.
Στο 47’ ο Ζουρούδης με απευθείας φάουλ έκανε το 4 – 0 και στο 58’ ο Ιμεριλάϊ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5 – 0. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης από θέση τετ α τετ με πλασέ πέτυχε το 6 – 0. Στο 68’ ο Ιμεραλιλάϊ και πάλι έκανε τη σέντρα σουτ, ο Μαντζάνος έκανε κακό υπολογισμό της πορείας της μπάλας και έτσι έγινε το 7 – 0.
Σημειώνεται ότι ο Διαγόρας Βατίου έχασε πέναλτι με τον Ζουρούδη στο 53’ (οριζόντιο δοκάρι και άουτ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Κουλούμπρης, Τσελεπίδης, Λαμάϊ, Σαλαμαστράκης, Πεταυράκης, Παλάζης, Επιφάνης, Ζουρούδης, Ιμεραλιλάϊ, Τσοπανάκης (Έπαιξαν και οι Σκυλλάς, Μπαούρης, Τριανταφυλλίδης, Καραγιάννης και Γαμπιεράκης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Μοσκιού, Γιαννακόπουλος, Γιάννης Ζωάννου, Μιχάλης Ζωάννου, Ντόστι, Ζουρούδης, Φτάκλας, Παπαδόπουλος, Μοσχής, Θανάσης Παπουρδάνος (Έπαιξαν και οι Μαντζάνος, Τσιβρινής, Βαγιανάκης, Α. Παπουρδάνος, Ζαχαριάς και Αδάμος)
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/diagoras_vati/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Διαγορας Champion
Διαγορας Champion
10 years ago

Ψαξτε τον δευτερο το πρωταθλημα μολις τελειωσε!!!!!!!!!!

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΤΟ ΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Cactus
Cactus
10 years ago

μην βγαζετε συμπερασματα απ τα φιλικα. στα επισημα θα πεφτουν κορμια

Kl
Kl
10 years ago

Σωστός ο cactus μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα επειδη κερδίσατε Άγιο ισιδορο και Βατι με μεγάλο σκορ