Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Έκαναν αποχή

Διαγόρας: Έκαναν αποχή

0
diagoras_panigiria
Dodekanisos

Σε αποχή από τη σημερινή προπόνηση προχώρησαν οι παίκτες του Διαγόρα αφού παρά τις διαβεβαιώσεις για πληρωμές που είχαν λάβει από τη διοίκηση, ούτε την Τρίτη είδαν του χρώμα του χρήματος, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση για αποχή. Αυτό που έχει ενοχλήσει τους παίκτες του συλλόγου, είναι η απουσία των ανθρώπων της διοίκησης, καθώς δεν υπήρχε κανείς να τους ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι, με τα κινητά των ιθυνόντων να είναι απενεργοποιημένα.
Εν μέσω όλης αυτής της αναστάτωσης που δημιουργήθηκε, οι «κυανέρυθροι» θα αγωνισθούν στο μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχοντας πραγματοποιήσει μόλις μια προπόνηση. Ο τεχνικός του Διαγόρα δεν αντέδρασε στην απόφαση των ποδοσφαιριστών και τους ειδοποίησε όλους, να είναι σήμερα το απόγευμα την προκαθορισμένη ώρα στο αεροδρόμιο, προκειμένου η ομάδα να ταξιδεύσει για την Αθήνα. Έτσι ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν θα γυμνάσει καθόλου την ομάδα σήμερα.
Στην Ρόδο θα μείνει ο Παναγιώτης Μαθιός πού όπως έγινε γνωστό θα λύσει τελικά το συμβόλαιο του με τον Διαγόρα. Στο αεροπλάνο για την πρωτεύσουσα θα μπουν επίσης οι Στάθης Προβατίδης και Νίκος Χατζόπουλος που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Περιστερίου, αλλά η αποστολή θα μείνει τελικά στην Αθήνα για να προετοιμασθεί για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο την προσεχή Δευτέρα.
Στην αποστολή μετέχουν οι Ταμπάσης, Τύρελης, Γκούτμαν, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Φράγκος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments