Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Δύσκολη η συνέχεια

Διαγόρας: Δύσκολη η συνέχεια

0
diagoras_panthrakikos5
Dodekanisos

Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια για τον Διαγόρα. Η νίκη επί του Πανθρακικού, ανέβασε την ψυχολογία των παικτών και φυσικά και την διάθεση, να προσφέρουν περισσότερα στους αγώνες που ακολουθούν. Ο Διαγόρας ξεκίνησε από την Δευτέρα την προετοιμασία του για το μάτς της 7ης αγωνιστικής, που τον φέρνει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Εθνικό, ενώ ο Πέτρος Ρουτζιέρης εντατικοποιεί συνεχώς τους ρυθμούς, μιας και το μάτς με τον Εθνικό ακολουθεί ένα ακόμα εκτός έδρας αυτό στην Ηλιούπολη, με την ομώνυμη τοπική ομάδα. Δουλεύει εξ ίσου τόσο την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, όσο και την τακτική που ακολουθεί ο Διαγόρας στους αγώνες του, θέλοντας να περάσει κάποια δικά του στοιχεία στην ομάδα, αλλά και να αλλάξει κάποια άλλα που εφαρμοζόταν με την προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Σήμερα, οι παίκτες του Διαγόρα γυμνάσθηκαν δυο φορές . Το πρωί στην φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν στην τακτική που θα ακολουθηθεί στον αγώνα του Σαββάτου.
-Ο Μαρτσέλο Γκούτμαν συνέχισε να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στην κατάσταση που ήταν πριν από τον τραυματισμό του. Όπως φαίνεται πάντως, ο Γκούτμαν θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας  των εκλογών.
-Τραυματίας είναι ο Σάββας Εξουζίδης, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον για δυο εβδομάδες εκτός κανονικών ρυθμών, καθώς έχει μια θλάση ευτυχώς όχι βαριάς μορφής. Κι ο Εξουζίδης είναι στο πρόγραμμα επανόδου μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς πρέπει  για να διαφυλαχθεί από την οποιαδήποτε υποτροπή να απουσιάσει για δυο αγώνες .
-Ένα άλλο πρόβλημα που δεν εμπνέει ανησυχίες, είναι αυτό με τον Χοσέ Ρέγιες ο οποίος ενώ το πρωί γυμνάσθηκε κανονικά, το απόγευμα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση και θεωρήθηκε σωστό πώς πρέπει να προφυλαχθεί .
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης προσπαθεί να κρατήσει σε καλή κατάσταση τους παίκτες του, ενώ αναφερόμενος στην δύσκολη συνέχεια, ήταν σαφής και λακωνικότατος: “Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις για να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη συνέχεια . Εξάλλου οι καλές ομάδες φαίνονται στα δύσκολα”.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά προπόνηση μέχρι και την Παρασκευή το πρωί, οπότε ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό.
Υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα στο κυανέρυθρο στρατόπεδο πώς, αν εμφανισθεί η ομάδα όπως στο β΄μερος με τον Πανθρακικό οπότε και πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό σαρανταπεντάλεπτο , δεν έχει να φοβηθεί τίποτε κι από κανένα αντίπαλο.
Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments