Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας: Δικαίωση από τον παρατηρητή!

Διαγόρας: Δικαίωση από τον παρατηρητή!

2
diagoras aera3
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο Μιχάλης Μάμμης και ο Θωμάς Πατσιόπουλος έκαναν δυο σοβαρά λάθη στο πρόσφατο παιχνίδι του Διαγόρα με τον ΑΕΡΑ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής του Βαγγέλης Κατσιδώνης στην καθιερωμένη Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών. Δια στόματος Νίκου Σταυριανού που τον εκπροσωπούσε διότι ο ίδιος δεν μπορούσε να είναι παρών, πιστεύει πως δεν υπήρχε πέναλτι στη φάση που οι «κόκκινοι» έκαναν το 0 – 1 αλλά και το ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ το οποίο σημείωσε ο Πεταυράκης στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Κατσιδώνης κράτησε μια μικρή επιφύλαξη θέλοντας να δει ξανά σε video τις φάσεις όμως ήταν σχεδόν βέβαιος ότι δεν κάνει λάθος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΛΑΡΗΣ
ΛΑΡΗΣ
10 years ago

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΤΣΙΔΩΝΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ 30ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ?1.. ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΛΗ ΟΙ ΔΙΑΓΟΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.. 2 ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

makis
makis
10 years ago

βρε Λάρη-Λάκη πόσα ονόματα έχεις, αφού σε ξέρουμε ποιος είσαι και πάντα είσαι κόντρα στη διαιτησία, δεν ξέρεις ότι ο κ Κατσιδώνης είναι παρατηρητης και εκπαιδευτής το ξέρεις, όπως σε ξέρουμε και εμείς.