Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Χωρίς τον Σούλη

Διαγόρας: Χωρίς τον Σούλη

0
diagoras_trasivoulos1
Dodekanisos

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Διαγόρα, για ένα αρκετά δύσκολο μάτς που ακολουθεί για την 4η αγωνιστική της football league, που φέρνει στο νησί μας τον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος θαρθει να παλέψει για να πάρει κάτι θετικό όπως όλοι οι αντίπαλοι του Διαγόρα στο Δημ. Στάδιο.
Πρέπει συνεπώς ο Διαγόρας να ανανήψει άμεσα και να επιστρέψει στις νίκες, στερώντας ακόμα και το δικαίωμα της ελπίδας στους αντιπάλους του, που εποφθαλμιούν βαθμολογικό κέρδος στο Δημ. Στάδιο.
Οι κυανέρυθροι για να συμβεί αυτό, πρέπει επίσης να ξεχάσουν τελείως την εμφάνιση στην Δράμα απέναντι στην Δόξα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις αλλά και την καλή ψυχολογία που είχαν και με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, αλλά και με αυτό που έδειξαν στο β΄μερος του αγώνα με τον Θρασύβουλο.
Όλα αυτά φυσικά περνούν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας . Εκείνη είναι που προγραμματίζει την προπονητική εβδομάδα αλλά κι εκείνη που με τις νουθεσίες της διαμορφώνει την καλή η την κακή διάθεση των παικτών .
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχοντας προσωπικό πρόβλημα έμεινε χθες στην Αθήνα και οι κυανέρυθροι γυμνάσθηκαν χθες το πρωί κανονικά με τον Πέτρο Ρουτζιέρη, ο οποίος  είχε πάρει σχετικό πρόγραμμα από τον προπονητή της ομάδας.
Οι παίκτες του Διαγόρα γυμνάσθηκαν χθες σε δυο γκρουπ προετοιμαζόμενοι για τον αγώνα της Δευτέρας .
-Εκείνοι που αγωνίσθηκαν στην Δράμα εναντίον της Δόξας προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς
-Ενώ όσοι δεν έπαιξαν ακολούθησαν κανονικά εντατικούς ρυθμούς για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.
Υπήρξαν όμως και απουσίες στην αγωνιστική πλευρά εξαιτίας τραυματισμών
-Ο Μαρτσέλο Γκούτμαν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεζ δεν προπονήθηκαν καθόλου. Αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σήμερα και μάλιστα δυο φορές, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις . Το πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα στην φυσική κατάσταση και την τακτική .
-Στην χθεσινή προπόνηση πάντως πρέπει να σημειωθεί, πώς ο Σάββας Εξουζιδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του.
Θα υπάρξει μέχρι το Σάββατο και πιθανόν και την Κυριακή προπονητικό πρόγραμμα από τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται να δώσει το παρών κανονικά σήμερα στην προπόνηση της ομάδας.
Θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες, εξηγώντας τα λάθη τους από το μάτς της Δράμας, σε μια προσπάθεια να μην επαναληφθούν, ούτως ώστε να φτάνει ευκολότερα στην επιτυχία ο Διαγόρας. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments