Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Χωρίς σοβαρά προβλήματα

Διαγόρας: Χωρίς σοβαρά προβλήματα

0
diagoras_trasivoulos6
Dodekanisos

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Διαγόρα για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο στις 3μ.μ., για την 9η αγωνιστική της football league.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι συνεργάτες, μετά τη μίνι προετοιμασία που έγινε την εβδομάδα που πέρασε, εφαρμόζουν πλέον το αγωνιστικό πρόγραμμα με βάση τον αντίπαλο τους, εστιάζοντας στα αδύνατα σημεία του, αλλά και σε εκείνα που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα από τους παίκτες του Διαγόρα.
Το ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής του Διαγόρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με εξαίρεση τον τραυματισμό του Άγγελου Χειμωνέττου, αφού και ο Παναγιώτης Μαθιός που ήταν κλινήρης τις προηγούμενες μέρες λόγω ίωσης, επανήλθε στις προπονήσεις.
Όσον αφορά τον προσεχή αντίπαλο, ο οποίος παρουσιάζεται εξαιρετικά φορμαρισμένος αυτό το διάστημα, ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Περικλής Αμανατίδης είδε χθες τους Ουέλινγκτον, Σαπάνη, Γιέσιτς και Νίκο Παπαδόπουλο να συμμετέχουν και να βγάζουν κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ατομικό ακολουθεί μόνο ο Κούτσης. Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και μοναδικός απών θα είναι ο Γόγολος, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει ποινή από κάρτες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments